TRAILER: M. Night Shyamalan’s nieuwe thriller ‘Trap’ draait om seriemoordenaar

M. Night Shyamalan - Trap trailer

TRAILER: M. Night Shyamalan’s nieuwe thriller ‘Trap’ draait om seriemoordenaar

Regisseur M. Night Shyamalan is terug met de nieuwe thriller Trap. De film draait om seriemoordenaar die in een val loopt.

Warner Bros. heeft officieel de trailer vrijgegeven voor de nieuwe M. Night Shyamalan-thriller Trap, met in de hoofdrollen Josh Hartnett, Saleka Shyamalan, Hayley Mills en Marnie McPhail.

De spannende film speelt zich af tijdens het concert van een popster, met Hartnett als de vader van Jody, waarmee hij samen het concert van Lady Raven bezoek. Halverwege de show komt het personage van Hartnett naar buiten om het toilet te gebruiken, maar ziet dan dat er zware politie-aanwezigheid is binnen en rondom de concertlocatie. Hij komt er snel achter dat ze hier zijn nadat ze een tip hebben gekregen dat een beruchte seriemoordenaar zich op de concertlocatie bevindt. De plotwending onthult later dat Hartnett de moordenaar is waarnaar ze op zoek zijn, terwijl we overgaan naar een opname waarin hij zijn telefoon checkt en een livefeed bekijkt van een slachtoffer dat hij gegijzeld houdt. De trailer eindigt met de manische blik van Hartnett, die schijnbaar in zichzelf lacht.

De officiële slogan van de film luidt dat de film een “vader en tienerdochter volgt die een popconcert bijwonen, waar ze beseffen dat ze midden in een duistere en sinistere gebeurtenis staan.”

Deze zomer lijkt een grote zomer te worden voor de familie Shyamalan. M. Night Shyamalan produceerde namelijk ook The Watchers, geschreven door zijn dochter Ishana Night Shyamalan. Zijn andere dochter Saleka schittert in Trap als de popster Lady Raven.

De thriller is medio augustus in de bioscoop te zien. Bekijk de trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram