TRAILER: Officiële trailer ‘Deadpool and Wolverine’ is eindelijk hier

Deadpool and Wolverine trailer

TRAILER: Officiële trailer ‘Deadpool and Wolverine’ is eindelijk hier

De officiële Deadpool and Wolverine trailer is eindelijk hier! De clip biedt een glimp van de multiversie-missie.

De langverwachte officiële trailer van Ryan ReynoldsDeadpool and Wolverine is eindelijk gearriveerd. Na verschillende teasers heeft Marvel de nieuwste officiële blik op Reynolds en Hugh Jackman vrijgegeven. Het MCU-actie-avontuur van deze zomer komt eind juli in de bioscoop.

De trailer geeft een glimp van hoe de relatie tussen Deadpool en Wolverine zich ontvouwt, waarbij een veel groter verhaal en een multiversum-missie op het spel staan.

Na verschillende theorieën over hoe de verhaallijn van Wolverine in die van Deadpool komt, bevestigt de trailer eindelijk dat Wolverine in deze versie binnen zijn X-Men-universum lijkt te hebben gefaald. Personage Paradox horen we tegen Logan zeggen dat hij “zijn hele wereld in de steek heeft gelaten”.

De trailer laat ook zien dat Logan schijnbaar berouw heeft terwijl hij knielt voor grafstenen, waarschijnlijk van zijn gevallen X-Men-bondgenoten. Zowel Logan als Deadpool gaan het gevecht aan, waarbij ze hun krachten laten zien, terwijl ze hun pakken beter bekijken. Het lijkt erop dat Wade en Logan in een portaal springen terwijl het universum volledig wordt vernietigd, gevuld met onheilspellende donkere wolken. Het portaal lijkt hetzelfde te zijn als het portaal dat Doctor Strange kan casten, waardoor er meer verbindingstheorieën naar voren komen.

Bovenop de trailer heeft Marvel ook twee filmposters onthuld. Bekijk hieronder de posters en check de trailer bovenaan. Deadpool and Wolverine verschijnt eind juli 2024 in de bioscoop.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hugh Jackman (@thehughjackman)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram