TRAILER: Russell Crowe bevecht het kwaad in ‘The Exorcism’

The Exorcism trailer russell crowe

TRAILER: Russell Crowe bevecht het kwaad in ‘The Exorcism’

In de nieuwe The Exorcism trailer zien we Russell Crowe zich wapenen tegen het kwaad. De bovennatuurlijke horrorfilm kom uit in juni.

Oscar-winnaar Russell Crowe zal de hoofdrol spelen in de aankomende bovennatuurlijke horrorfilm, The Exorcism. De film met demonenextractie als thema is geregisseerd door Joshua John Miller en zal naar verwachting begin juni in de bioscoop verschijnen.

In een genre dat sinds The Exorcist uit 1973 sterk de aandacht van het publiek heeft getrokken, keert Crowe terug naar het grote scherm om Anthony Miller te spelen.

Volgens de plotlijn is Crowe’s personage een “onrustige acteur die begint te ontrafelen tijdens het opnemen van een bovennatuurlijke horrorfilm.” Ryan Simpkins speelt zijn dochter in de film en begint de sinistere problemen van haar vader te vermoeden, in tegenstelling tot een terugval in eerdere verslavingsproblemen. Naast Crowe en Simpkins in de cast zijn Sam Worthington, Chloe Bailey, Adamm Goldberg en David Hyde Pierce.

Van de producenten van Halloween en de maker van de Scream-franchise past het idee van de film perfect in het horrorgenre. In een verklaring legde Miller uit hoe het idee van de film voortkwam uit zijn kindertijd, waarin hij zijn vader Father Karras uit The Exorcist zag spelen. Hij zei: “Alsof dat op zichzelf nog niet angstaanjagend genoeg was, schuwde mijn vader er nooit voor om mij verhalen te vertellen over hoe ‘vervloekt’ de film was: de mysterieuze branden die de productie teisterden, de vreemde sterfgevallen, de levenslange verwondingen – de lijst ging maar door. De overlevering van welke ‘vervloekte film’ dan ook heeft mij sindsdien geboeid.”

Hij voegde eraan toe: “Met The Exorcism wilden we de formule van de bezitsfilm (“Heroïsche man redt vrouw uit krachten die ze te zwak en te simpel is om tegen zichzelf te vechten!”) bijwerken voor een wereld waarin geen enkele groep goedheid en fatsoen bezit boven een andere. We kregen de beschikking over een buitengewone cast en een creatief team om een verhaal te vertellen over hoe we allemaal kwetsbaar zijn voor de duisternis, en hoe we die in stand kunnen houden als we er niet in slagen onze demonen onder ogen te zien.”

The Exorcism is vanaf begin juni in de bioscoop te zien.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram