TRAILER: Eerste beelden ‘Joker: Folie à deux’ kijk je hier

Joker Folie à Deux trailer stream

TRAILER: Eerste beelden ‘Joker: Folie à deux’ kijk je hier

De eerste Joker: Folie à deux trailer is eindelijk te zien en stream je hier. De nieuwe film verschijnt medio oktober in de bioscoop.

Warner Bros. heeft officieel de eerste volledige trailer uitgebracht voor Todd Phillips’ aankomende vervolgfilm Joker: Folie à Deux, met de terugkeer van Joaquin Phoenix als de titulaire clown.

In de twee en een halve minuut durende clip speelt Phoenix zijn rol als Arthur Fleck/Joker, die nu in Arkham Asylum opgesloten zit na de gebeurtenissen in de eerste film. Hij ontmoet Harley Quinn, gespeeld door Lady Gaga, en de twee doen een ontsnappingspoging. Ze vergaren een soort bekendheid als artiesten, met een groep fans die oproepen tot hun vrijlating. Het paar wordt verliefd te midden van de waanzin, terwijl Fleck zijn arts vertelt dat hij “niet meer alleen” is.

Het komende vervolg wordt aangekondigd als een “jukebox-musical” met minstens 15 covers van “zeer bekende” nummers, waaronder “That’s Entertainment” uit de musical The Band Wagon uit 1953; de eerste trailer bevat Jackie DeShannons nummer “What the World Needs Now Is Love”.

Bekijk de volledige Joker: Folie à Deux trailer bovenaan en check de film begin oktober in de Nederlandse bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram