Productie ‘Dune: Part Three’ bevestigd door Legendary Entertainment

Dune: Part Three

Productie ‘Dune: Part Three’ bevestigd door Legendary Entertainment

De productie van Dune: Part Three is bevestigd door Legendary Entertainment, uiteraard opnieuw geregisseerd door Denis Villeneuve.

Dune: Part Three

Er is officieel bevestigd dat Dune: Part Three in de maak is bij Legendary Entertaiment. De film zal opnieuw geregisseerd worden door Denis Villeneuve. De aankondiging komt kort nadat Part Two twee is uitgebracht en is benoemd tot de best scorende film van 2024, die tot nu toe ruim $ 630 miljoen opbracht wereldwijd.

Deadline meldde dat Villeneuve na de adaptatie van Dune: Messiah zal werken aan een nieuwe film getiteld Nuclear War: A Scenario. Villeneuve meldde dat hij al aan een nieuw script hiervoor werkt en dat het altijd een doel was om de tweede roman aan te passen aan de sci-fi-serie van Frank Herbert. Tijdens het openingsweekend van Part Two liet Villeneuve aan fans doorschemeren dat de derde film beter zal zijn dan de tweede, waardoor de lat ongelooflijk hoog werd gelegd.

Het is onzeker wie zal terugkeren binnen de cast, aangezien er nog maar heel weinig details beschikbaar zijn. Blijf ons volgen voor meer informatie over of we naast Timothée Chalamet en Zendaya anderen zullen zien terugkeren.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram