TRAILER: Droomvakantie slaat volledig om in nieuwe thriller ‘Speak No Evil’

Speak No Evil trailer 2024

TRAILER: Droomvakantie slaat volledig om in nieuwe thriller ‘Speak No Evil’

De droomvakantie van een Amerikaans gezin slaat volledig om in de nieuwe thriller Speak No Evil. Bekijk nu de trailer.

Wanneer een Amerikaans gezin wordt uitgenodigd om een weekend door te brengen op het idyllische landgoed van een charmante Britse familie waarmee ze op vakantie bevriend zijn geraakt, verandert wat begint als een droomvakantie al snel in een nachtmerrie.

Blumhouse (The Black Phone, Get Out en The Invisible Man) produceert deze bloedstollende thriller met in de hoofdrol BAFTA-winnaar James McAvoy (Split, Glass) in een meeslepende rol als de charismatische, alfamannelijke landgoedeigenaar wiens buitensporige gastvrijheid een onderhuidse duisternis verbergt.

In Speak No Evil spelen Mackenzie Davis (Terminator: Dark Fate) en SAG-winnaar Scoot McNairy (A Quiet Place Part II) het Amerikaanse echtpaar Louise en Ben Dalton, die samen met hun 11-jarige dochter Agnes (Alix West Lefler; The Good Nurse) ingaan op de uitnodiging voor een weekendje weg van Paddy (McAvoy), zijn vrouw Ciara (Aisling Franciosi; Game of Thrones, The Fall) en hun zwijgzame zoon Ant (nieuwkomer Dan Hough).

De thriller is geschreven voor het witte doek en geregisseerd door James Watkins, de schrijver-regisseur van Eden Lake en het bekroonde gothic spookverhaal The Woman in Black. Het is gebaseerd op het scenario van de Deense horrorsensatie Gæsterne uit 2022, geschreven door Christian Tafdrup en Mads Tafdrup. Die film kreeg 11 nominaties op de Deense Film Awards, het Deense equivalent van de Oscars.

Speak No Evil is geproduceerd door Jason Blum (Five Nights at Freddy’s, M3GAN) voor Blumhouse en door Paul Ritchie (McMafia, The Ipcress File). Uitvoerend producenten zijn Beatriz Sequeira voor Blumhouse, Jacob Jarek en Christian Tafdrup.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram