Alle nieuwe Rolex-horloges van 2024 Watches & Wonders

Nieuwe Rolex horloges 2024 Watches & Wonders Novelties

Alle nieuwe Rolex-horloges van 2024 Watches & Wonders

Alle nieuwe Rolex-horloges 2024 onthuld tijdens Watches & Wonders 2024, van de GMT-Master II en Deepsea tot Day-Date en Sky-Dweller.

Nieuwe Rolex horloges 2024 Watches & Wonders Novelties

Rolex heeft tijdens Watches & Wonders 2024 in Genève zijn nieuwste horloges aangekondigd. Bij de onthulling zijn in totaal zes modellen getoond, verspreid over iconische modellen als de GMT-Master II, Day-Date, Perpetual 1908, Deepsea, Daytona en Sky-Dweller, allen in verschillende uitvoeringen en maten.

Lees hieronder verder voor Rolex’ complete assortiment novelties voor het jaarlijkse evenement. De prijzen in Zwitserse Frank zijn ongeveer gelijk aan de euro.

GMT-Master II

Nieuwe Rolex horloges 2024 Watches & Wonders Novelties - Rolex GMT-Master II

Deze nieuwe GMT-Master II markeert de eerste keer dat Rolex het model uitrust met zwart keramiek en een grijze Cerachrom-inzet voor de ring. Als aanvulling op deze ingetogen rand is er een tonale wijzerplaat in het zwart. De met Chromalight gecoate witgouden indexen weerspiegelen op harmonieuze wijze de slanke, 40 mm Oystersteel-horlogekast, terwijl de GMT-wijzer de wijzerplaat subtiel accentueert in een weelderige groene tint.

Wat de technische specificaties betreft, loopt de referentie op het kaliber 3275 met een gangreserve van 70 uur – een COSC-chronometer-gecertificeerd uurwerk dat de essentiële tijdweergave biedt, compleet met datum- en GMT-functies. De nieuwe GMT-Master II, die 10.200 CHF kost, wordt geleverd met de optie van een metalen Oyster- of Jubilee-band.

Day-Date

Nieuwe Rolex horloges 2024 Watches & Wonders Novelties - Rolex Day-Date 40

Nieuwe Rolex horloges 2024 Watches & Wonders Novelties - Rolex Day-Date 40

Nieuwe Rolex horloges 2024 Watches & Wonders Novelties - Rolex Day-Date 40

Nieuwe Rolex horloges 2024 Watches & Wonders Novelties - Rolex Day-Date 40

Degenen die goed hebben opgelet tijdens de Oscars van dit jaar zal deze Everose Gold Day-Date 40 met een leistenen ombré wijzerplaat bekend voorkomen. Dit is exact het model dat het merk plaagde aan het einde van de speciale video bij de Academy Awards. Naast deze referentie heeft Rolex nog drie varianten onthuld: 40 mm wit goud met parelmoer wijzerplaat, 36 mm geel goud met witte wijzerplaat en een 36 mm Everose goud en diamanten versie met een blauwgroene wijzerplaat.

Perpetual 1908

Nieuwe Rolex horloges 2024 Watches & Wonders Novelties - Rolex Perpetual 1908

Nieuwe Rolex horloges 2024 Watches & Wonders Novelties - Rolex Perpetual 1908

Vorig jaar bracht Rolex de Perpetual 1908 uit in 18k geel- of witgoud met een keuze uit zwart of wit gekleurde wijzerplaten. Deze keer herinterpreteert het horlogehuis de referentie met een verfrissend palet, terwijl het in overeenstemming blijft met de historische codes en hedendaagse elegantie van het model. Het uurwerk is omhuld met 950 platina en heeft een rijstkorrelpatroon dat de ijsblauwe wijzerplaat doordrenkt met een rozetachtig visueel effect.

In de dunne kast van 39 mm, zichtbaar vanaf de transparante achterkant van de kast, drijft het interne 7140-kaliber het uurwerk aan met een ononderbroken looptijd van 66 uur. De nieuwe Perpetual 1908, geprijsd op 29.600 CHF, wordt gecombineerd met een bruine of zwarte alligatorriem die is gevoerd met groen kalfsleer en is vastgemaakt met een platina dubbele vouwsluiting.

Deepsea

Nieuwe Rolex horloges 2024 Watches & Wonders Novelties - Rolex Deepsea

Deze nieuwe Rolex Deepsea straalt een majestueuze aantrekkingskracht uit en is verkrijgbaar in glanzend 18-karaats geelgoud met een tonale wijzerplaat en bezel in stralend blauw. Een blauwe keramische compressiering is geïntegreerd in de wijzerplaat, die het indrukwekkende Ringlock-systeem vormt om ervoor te zorgen dat het referentiemodel extreme druk tot wel 3.900 meter in zee kan weerstaan.

Aan de zijkant van de kast is een RLX titanium helium escape valve te zien, die een beschermingslaag voor het uurwerk toevoegt bij duiken op grote diepte, en dit alles zonder de waterdichtheid in gevaar te brengen. Vergezeld van een bijpassende geelgouden Oyster-armband heeft de Deepsea een verkoopprijs van 49.900 CHF.

Cosmograph Daytona

Nieuwe Rolex horloges 2024 Watches & Wonders Novelties - Rolex Cosmograph Daytona

Nieuwe Rolex horloges 2024 Watches & Wonders Novelties - Rolex Cosmograph Daytona

Er zijn vier nieuwe versies van de Cosmograph Daytona onthuld. Twee daarvan zijn verkrijgbaar in 18k witgoud met monochrome parelmoeren wijzerplaten, terwijl de andere varianten verkrijgbaar zijn in 18k Everose-goud en 18k geelgoud.

Deze nieuwe Rolex-horloges 2024 worden aangeboden in een kastgrootte van 40 mm en zijn allemaal voorzien van uurmarkeringen en een ring bezet met diamanten. De witgouden versies zijn verkrijgbaar met een Oysterflex- of Oyster-armband en stralen een betoverende aantrekkingskracht uit met parelmoeren subwijzerplaten in panda-stijl. Ondertussen worden de Everose gouden en geelgouden opties gecombineerd met bijpassende Oyster-armbanden, compleet met met diamanten gezette lugs.

Sky-Dweller

Nieuwe Rolex horloges 2024 Watches & Wonders Novelties - Rolex Sky-Dweller

Nieuwe Rolex horloges 2024 Watches & Wonders Novelties - Rolex Sky-Dweller

Voor het eerst voorzien van een Jubilee-band, heeft Rolex twee nieuwe Sky-Dweller-horloges in deze elegante en verfijnde configuratie voorbereid. Geaccentueerd door de kenmerkende gecanneleerde ring van het merk, straalt de tijdwaarnemer een stralende en verfijnde uitstraling uit, zij het in Everose-goud met een leistenen wijzerplaat of in een 18-karaats geelgouden constructie die is uitgerust met een intens witte wijzerplaat.

Qua functionaliteit biedt de Sky-Dweller gelijktijdige metingen voor twee tijdzones naast de Saros-jaarkalendercomplicatie. Het Ring-commandosysteem is ook geïmplementeerd, wat een extra laag gemak en gebruiksvriendelijkheid toevoegt zodat de drager de gewenste functies eenvoudig kan aanpassen en selecteren.

Ga voor meer informatie over dit nieuwe assortiment horloges naar de speciale webpagina van Rolex voor Watches & Wonders.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram