Parmigiani Fleurier onthuld datumloze Tonda PF Micro Rotor bij Watches & Wonders

Parmigiani Fleurier Tonda PF Micro Rotor No Date

Parmigiani Fleurier onthuld datumloze Tonda PF Micro Rotor bij Watches & Wonders

Datumloze Parmigiani Fleurier Tonda PF Micro Rotor No Date onthuld bij Watches & Wonders “Golden Siena” wijzerplaat.

Parmigiani Fleurier Tonda PF Micro Rotor No Date

Parmigiani Fleurier keert dit jaar terug voor Watches & Watches Geneva en heeft opnieuw een elegante Tonda PF Micro-Rotor in première gebracht. Deze keer zien we echter een datumloos wijzerplaatontwerp.

De Tonda PF Micro-Rotor No Date is uitgevoerd in een 40 mm gesatineerde roestvrijstalen constructie met een gekartelde rand en is compleet met een gepolijste en gesatineerde geïntegreerde roestvrijstalen armband. Hoewel alle uitvoeringen van het model bekend staan om hun sierlijke en minimalistische ontwerpen, gaat deze nieuwe referentie met het esthetische streven nog een stap verder door de datumweergave volledig weg te laten en de perfecte harmonie tussen vorm en functie op te zoeken.

Het uurwerk straalt een strakke en moderne uitstraling uit en heeft een wijzerplaat in “Golden Siena”-kleur, die door het horlogehuis wordt beschreven als een kleur die “elegante aantrekkingskracht oproept en warme sereniteit verspreidt”. Het kenmerkende Grain d’Orge handguillochépatroon van de Parmigiani Fleurier siert de wijzerplaat, terwijl gerhodineerde en met de hand aangebrachte indexen een sportief tintje toevoegen. De 18-karaats gouden en gerhodineerde geskeletteerde delta-uur- en minutenwijzers completeren de wijzerplaat met een vleugje textuurcontrast.

De transparante achterkant van de klok biedt een duidelijk en onbelemmerd zicht op de technische bekwaamheid van het merk. Het horloge wordt aangedreven door het PF703 automatisch opwindbare Manufacture-kaliber, dat 48 uur ononderbroken looptijd biedt. Het kenmerkende Grain d’orge-patroon is ook geïmplementeerd als gravure op de microrotor in platina 950.

Over deze release legt Guido Terreni, CEO van het Maison, uit: “Bij de creatie van de nieuwe Tonda PF Micro-Rotor No Date hebben we geprobeerd om “de purist onder de puristen” een object aan te bieden dat absolute helderheid belichaamt. Elk element van dit uurwerk weerspiegelt onze visie van discrete en tijdloze verfijning.”

Ga naar de officiële website van Parmigiani Fleurier voor meer informatie over de Tonda PF Micro-Rotor No Date.

Parmigiani Fleurier Tonda PF Micro Rotor No Date - watches & wonders

Parmigiani Fleurier Tonda PF Micro Rotor No Date - watches & wonders

Parmigiani Fleurier Tonda PF Micro Rotor No Date - watches & wonders

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram