Rolex geeft voorproefje van nieuwe Everose Gold Day-Date 40 tijdens de Oscars

Rolex Day-Date 40 Everose Gold 96th academy awards oscars

Rolex geeft voorproefje van nieuwe Everose Gold Day-Date 40 tijdens de Oscars

De Rolex Day-Date 40 maakte zijn debuut bij de Academy Awards, ofwel de Oscars, en komt met en slate gray ombré wijzerplaat.

Rolex Day-Date 40 Everose Gold 96th academy awards oscars

Bij de 96e Academy Awards bood Rolex een preview aan van een nieuw Day-Date 40 mm-polshorloge, uitgevoerd in 18-karaats Everose-goud.

Het uurwerk maakte voor het eerst een korte verschijning in de videoclip die Rolex uitzond vóór de officiële prijsuitreiking, waarmee de aanwezigheid van het merk in de zaal werd benadrukt en gevierd. Het grootste deel van de één minuut durende video bestaat uit bewerkingen uit verschillende films waarin personages een Rolex-uurwerk dragen.

Als jarenlange partner van de Oscars heeft Rolex opnieuw de Greenroom bij de Academy Awards gehost. De ruimte, die altijd bedoeld is als verzamelplek voor genomineerden en presentatoren voordat ze het podium betreden, en wordt elk jaar opnieuw vormgegeven met een origineel thema en concept van het luxe horlogehuis. Dit jaar kreeg de Greenroom een rustgevend en plantaardig kleurenschema dat past bij de naam, en werd de nieuwste Rolex Day-Date 40 in Everose-goud tentoongesteld.

Uitgerust met een prachtige leigrijze wijzerplaat met ombré-effect, is het exemplaar versierd met Romeinse cijfers als uurmarkeringen, compleet met de kenmerkende datum en datumaanduidingen van het model.

Verdere details over de specificaties, prijs en releasedatum van het Rolex Day-Date 40 Everose Gold-horloge moeten nog worden onthuld.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram