TRAILER: Disney onthulde eerste beelden ‘Star Wars: The Acolyte’

Star Wars: The Acolyte trailer

TRAILER: Disney onthulde eerste beelden ‘Star Wars: The Acolyte’

Disney heeft de eerste Star Wars: The Acolyte trailer onthuld. Het High Republic-tijdperk maakt zijn live-actiondebuut.

Eind 2020 kondigde Disney een roadmap aan van zijn aankomende projecten, met bijzondere nadruk op de Star Wars-franchise. Onder deze shows zien we bekende namen als The Mandalorian en Obi-Wan Kenobi, maar ook een eigenaardig project dat door de meesten over het hoofd werd gezien: Star Wars: The Acolyte.

Zonder dat er destijds veel context werd gedeeld, werd opgemerkt dat het zich afspeelt tijdens het nieuw geïntroduceerde High Republic-tijdperk (dat 500 tot 100 jaar voorafgaand aan de Slag om Yavin plaatsvindt in de originele Star Wars-film). Van daaruit werd uiteindelijk aangekondigd dat de serie vorig jaar in 2024 zou verschijnen, na nieuws dat sterren Lee Jung-jae en Carrie-Anne Moss zich bij de cast voegden.

De eerste trailer voor de show is nu onthuld. In de serie van acht afleveringen neemt een Jedi-meester het op tegen een “gevaarlijke krijger uit zijn verleden” nadat er een golf van misdaad heeft plaatsgevonden. De korte showcase begint met een bekende Star Wars-setting – Padawans leren in de Jedi-tempel op Coruscant – en het verhaal gaat snel over op gevechten, waarbij wordt onthuld dat Jedi worden opgejaagd en gedood.

Lucasfilm heeft aangekondigd dat Star Wars: The Acolyte op 4 juni debuteert met een speciale première van twee afleveringen, exclusief beschikbaar via Disney+.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Star Wars (@starwars)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Star Wars (@starwars)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram