TRAILER: ‘Alien: Romulus’ in augustus in de bioscoop

alien romulus trailer

TRAILER: ‘Alien: Romulus’ in augustus in de bioscoop

De eerste Alien: Romulus trailer is onthuld. De bloedstollende film komt medio augustus uit in de Nederlandse bioscoop.

De Alien-franchise gaat verder met de komende Alien: Romulus-film. Ter voorbereiding op de nieuwe film heeft 20th Century Studios een nieuwe teaser-trailer uitgebracht.

Met regisseur Fede Alvarez en producer Ridley Scott duikt de komende sciencefiction-/horrorthriller in de roots van de franchise, die in 1979 van start ging met Alien van Scott. Door de jaren heen heeft de franchise een groot aantal films gezien, variërend van de eerste reeks films tot nieuwere toevoegingen zoals Prometheus en Alien: Covenant.

De nieuwe film volgt een groep jonge ruimteverkenners die in contact komen met buitenaardse levensvormen terwijl ze een verwaarloosd ruimtestation opruimen. Hoewel de teaser-trailer slechts een glimp biedt, is het duidelijk dat het verhaal een groot detail bevat van het gevaar en de strijd tussen de nieuwsgierige ontdekkingsreizigers en de roofzuchtige buitenaardse wezens.

De cast van de film bestaat uit Caillee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn, Isabela Merced, Aileen Wu en meer.

Bekijk de nieuwe teaser-trailer bovenaan en houd ons in de gaten voor meer informatie over de nieuwe sci-fi-horror Alien: Romulus, die op 15 augustus in de bioscoop verschijnt.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram