Blancpain onthult Villeret Quantième Perpétuel-uurwerk met groene wijzerplaat

Blancpain Villeret Quantième Perpétuel

Blancpain onthult Villeret Quantième Perpétuel-uurwerk met groene wijzerplaat

De Blancpain Villeret Quantième Perpétuel komt met groene wijzerplaat, geïnspireerd door de bossen rondom de Manufacture in Le Brassus.

Blancpain Villeret Quantième Perpétuel

Blancpain heeft een nieuwe versie van het Villeret Quantième Perpétuel-model onthuld. Het horloge komt met kalmerende groene wijzerplaat.

Trouw aan de roots van het model, zette de nieuwe referentie de jarenlange inspiratie van het horlogehuis vanuit zijn thuisbasis voort. De wijzerplaat heeft een rustgevend donkergroene kleur, wat een directe verwijzing is naar de schilderachtige bossen van Le Brassus Manufacture in Zwitserland.

De wijzerplaat wordt versierd met Romeinse cijfers, fijne wijzers en drie subtellers die samen de Gregoriaanse kalender vormen, naast de iconische moonphase van Blacnpain op 6 uur. De saffieren achterkant van de behuizing biedt een onbelemmerde weergave van het ongelooflijke 5954 zelfopwindende uurwerk, dat is samengesteld uit 351 componenten, 32 juwelen, compleet met 72 uur gangreserve. Bovenop dit prachtige stukje machinebouw zit een verbluffend vervaardigd honingraat-oscillerend gewicht gemaakt van rood goud.

De prachtige wijzerplaat is gehuisvest in een gepolijste 18k roodgouden kast met een diameter van 40,3 mm. Om de subtiele warme tint in zijn materialiteit compleet te maken, is het polshorloge gecombineerd met een elegante bruine leren band.

De Blancpain Villeret Quantième Perpétuel met groene wijzerplaat kost $ 50.600 en is nu beschikbaar voor navraag via Blancpain.

Blancpain Villeret Quantième Perpétuel

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram