adidas verrast met YEEZY Slide, Foam Runner en Boost 350 V2 restock

yeezY adidas slides grey release

adidas verrast met YEEZY Slide, Foam Runner en Boost 350 V2 restock

adidas verrast met een YEEZY Slide, Foam Runner en Boost 350 V2 restock. Een exemplaar kopen gaat via willekeurig systeem.

yeezY adidas slides grey release

Adidas is terug met YEEZY-releases. Hoewel eerder werd gemeld dat het sportmerk de resterende YEEZY-merchandise in 2024 zou verkopen, had adidas volgens een interne financieel call potentiële kopers geen officiële datum gegeven waarop ze konden verwachten dat de schoenen voor het oprapen zouden liggen.

Adidas verraste fans op maandag 4 maart door slechts een paar schoenvoorraden online aan te vullen. De YEEZY Slide is verkrijgbaar in “Dark Onyx” in maten voor volwassenen, kinderen en baby’s. Het assortiment voor volwassenen kost $ 70, terwilj die voor kinderen en baby’s respectievelijk $ 50 en $ 40 kosten.

De YEEZY Foam Runner is ook te koop in de kleurstelling “Onyx”, die eveneens wordt aangeboden voor volwassenen, voor $ 90, samen met opties voor kinderen en baby’s.

Als laatste in de release zien we de $ 230 kostende YEEZY Boost 350 V2 in “Steel Grey”, die eerder werd uitgebracht en nog steeds op voorraad is.

Er zit wel een addertje onder het gras: de kopers van de YEEZY-schoenen worden willekeurig gekozen. Nadat ze hun maat-, betalings- en leveringsgegevens hebben ingevoerd, komen ze in een wachtrij terecht waar bestellingen willekeurig worden verwerkt, zodat iedereen een eerlijke kans heeft om een paar te bemachtigen.

Adidas heeft waarschijnlijk veel YEEZY-voorraad om te verkopen, dus degenen die deze keer niet zijn uitgekozen, moeten vooral toekomstige releases in de gaten houden.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram