Nog een Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Olive” is op komst

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Olive"

Nog een Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Olive” is op komst

Nog een Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Olive” is op komst. De sneaker komt in 2025 als opvolger van de “Black Olive”.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Olive"

Travis Scott en Jordan Brand lijken hun historische reeks Jordan sneaker-samenwerking voort te zetten. Sneakerleakers zSneakerHeadz en Mr_Unloved1s hebben vandaag namelijk een nieuw en zeer hardnekkig gerucht gedeeld. Er zou namelijk een ander “Olive”-paar onderweg zijn, met een release naar verwachting in 2025.

Niet te verwarren met de “Black Olive”-versie die dit najaar arriveert, bevat de versie van volgend jaar een mix van “Medium Olive”, “Black”, “Sail” en “Muslin”. Bovenaan afgebeeld in een mock-up, blijft de exacte verdeling van elke kleuren onbekend.

Op het moment van schrijven hebben noch Travis Scott, noch Jordan Brand details bevestigd met betrekking tot de release van deze nieuwe “Olive” colorway.

Houd ons in de gaten voor updates, met een eerste blik later dit jaar. In de lente van 2025 zal de lancering van de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Olive” normaliter plaatsvinden via Nike SNKRS en geselecteerde retailers voor een waarschijnlijke prijs van $ 150.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door zSneakerHeadz (@zsneakerheadz)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram