Louis Vuitton Taigarama brengt avontuurlijke serie lederwaren

Louis Vuitton Taigarama tassen heren

Louis Vuitton Taigarama brengt avontuurlijke serie lederwaren

De nieuwe Louis Vuitton Taigarama brengt een avontuurlijke serie lederwaren, met herentassen in zomerse tinten.

Louis Vuitton Taigarama
tassen heren

Louis Vuitton presenteert gedurfde en speelse toevoegingen aan de Taigarama lederwarencollectie. Alle creaties in de lijn zijn voorzien van het emblematische Monogram canvas met lederen accenten.

De favorieten van het modehuis, zoals de Keepall, de Discovery-rugzak, de Weekend tas en de Horizon handbagage, komen in zomerse tinten van mandarijn oranje, cactus groen en agave blauw, en moedigen een persoonlijke stijl aan. De collectie brengt ook een fris en modern kant aan kleinere, casual statement pieces zoals de Wearable Nano Alpha portemonnee, de LV Moon en de Gaston cross-body tassen.

Taigarama-liefhebbers vinden ook een casual en sportieve look terug met de flexibele en compacte Alpha Messenger cameratas of de Card Holder ketting, een trendy reisgenoot die ideaal is om alleen je meest essentiėle kaarten mee te nemen en je handen vrij te houden. Zak organizers, munthouders en makkelijk-te-vinden paspoorthoezen maken het aanbod compleet.

De nieuwe Taigarama accessoires zijn verkrijgbaar in de winkels, samen met de tweede golf van de Louis Vuitton Homme Lente/Zomer 2024 collectie bedacht door Men’s Creative Director Pharrell Williams.

Louis Vuitton Taigarama
tassen heren

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram