VIDEO: Teaser nieuwe Bugatti Hypercar met V16 Hybrid-aandrijflijn duikt op

nieuwe Bugatti Hypercar V16 Hybrid Aandrijflijn

VIDEO: Teaser nieuwe Bugatti Hypercar met V16 Hybrid-aandrijflijn duikt op

Een teaser video van de nieuwe Bugatti Hypercar met V16 Hybrid-aandrijflijn is opgedoken.

nieuwe Bugatti Hypercar V16 Hybrid Aandrijflijn

Hoewel er verder weinig informatie is gedeeld, heeft Bugatti een korte teaser onthuld van zijn volgende hypercar, waarbij wordt vermeld dat deze “in elk detail onvergelijkbaar” zal zijn. Het merk voegt eraan toe: “Als het vergelijkbaar is [met iets anders], is het niet langer Bugatti.”

Wat de luxe autofabrikant heeft gedeeld, is een kijkje in de aandrijflijn van de nieuwe hypercar, een hybride V16-motor die een evolutie zal vertegenwoordigen van Bugatti’s moderne lijn – die voor het eerst tot stand kwam met de Veyron 16.4.

Hoewel de volledige hypercar pas in juni zal worden onthuld, heeft Bugatti besloten om de aandrijflijn te onthullen, ter ere van de achtste verjaardag van de Bugatti Chiron. Deze nieuwste aandrijflijn zou een pure belichaming zijn van het DNA van het merk en niet alleen voor het heden of de toekomst zijn gemaakt, maar eerder voor “Pour l’éternité” of de eeuwigheid.

Terwijl je wacht op de volledige onthulling van de Bugatti Hypercar met V16 Hybrid, kun je genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van de nieuwe motor in de onderstaande video.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram