Deep Sea Dreamer biedt diepgravende duik in werk van Steve Kozloff

Deep Sea Dreamer

Deep Sea Dreamer biedt diepgravende duik in werk van Steve Kozloff

De Deep Sea Dreamer is een diepgravende duik in het werk van Steve Kozloff. De visvormige luxe onderzeeër is een bijzonder concept.

Deep Sea Dreamer

De diepten van de oceaan hebben altijd al een fascinerende aantrekkingskracht gehad op avonturiers, onderzoekers en kunstenaars. Een kunstenaar die de mysteries van de diepe zeeën op een unieke manier verkent, is Steve Kozloff, wiens werk, met name de “Deep Sea Dreamer”, de verbeelding prikkelt en ons meeneemt op een reis naar onontdekte werelden.

Steve Kozloff staat bekend om zijn vermogen om de verborgen schoonheid van de oceanen vast te leggen en deze te presenteren op een manier die zowel intrigerend als ontroerend is. De Deep Sea Dreamer is een meesterwerk dat de passagiers meeneemt naar de diepste regionen van de oceaan, waar zeldzame wezens en verbazingwekkende landschappen de norm zijn.

Met een prijs van $275 miljoen is dit de meest luxueuze onderzeeër ter wereld. Hij wordt geleverd met een weelderige suite, een vleugel, een gastronomische keuken en een observatielounge. Hij heeft de vorm van een vis en kan met een bereik van 10.000 kilometer de oceanen oversteken en zelfs een hele week op de zeebodem blijven.

De tweedekker biedt plaats aan zes personen in twee dekken, met ongeëvenaarde uitzichten en ervaringen op de oceaan beneden.

Dankzij de aanwezigheid van grote observatiegebieden aan de boeg en op het dek, gekoppeld aan comfortabele fauteuils, wordt het doel van het verkennen van de onderwaterwereld vervuld. Net als een standaard luxe jacht beschikt dit jacht over een master suite, compleet met een en-suite badkamer en voldoende inloopkastruimte.

De handigste ruimte aan boord is echter toch wel de observatiecapsule, uitgerust met designmeubilair, een kleine bar en een vleugel voor live-entertainment. Het 33-meter lange vaartuig biedt een geweldig flexibele manier van aanmeren voor zowel conventionele verankering aan het oppervlak als de keuze voor afmeren onder water, per Goaliathseries. Wanneer het schip is afgemeerd, beschikt het over een observatiedek van 744 vierkante meter. De gebruiksvriendelijke onderzeeër biedt maar liefst 457 vierkante meter aan leefruimte en zou een willekeurige miljardair minstens 275 miljoen dollar kosten.

Deep Sea Dreamer luxe onderzeeer

Wat het werk van Kozloff zo uniek maakt, is zijn vermogen om wetenschap en conceptuele kunst te combineren. Als fervent duiker en liefhebber van mariene biologie put hij inspiratie uit zijn eigen ervaringen onder water en combineert hij deze met zijn artistieke visie om iets buitengewoons te creëren. Dit resulteert in kunstwerken die zowel educatief als inspirerend zijn, en die een diepere waardering voor de oceanen bevorderen.

De Deep Sea Dreamer is niet alleen een statisch kunstwerk, maar ook een platform voor discussie en bewustwording. Kozloff organiseert regelmatig tentoonstellingen en lezingen waar hij zijn werk bespreekt en het belang van oceanisch behoud benadrukt. Door middel van zijn kunst moedigt hij anderen aan om na te denken over hun relatie met de natuur en de rol die ze kunnen spelen bij het beschermen van onze oceanen voor toekomstige generaties.

De Deep Sea Dreamer staat symbool voor de grenzeloze mogelijkheden van menselijke verbeelding en de dringende noodzaak om onze oceanen te beschermen.

Deep Sea Dreamer luxe onderzeeer

Deep Sea Dreamer luxe onderzeeer

Deep Sea Dreamer luxe onderzeeer

Deep Sea Dreamer luxe onderzeeer

Deep Sea Dreamer luxe onderzeeer

Fotocredits: Steve Kozloff

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram