TRAILER: Ryan Reynolds betreedt de MCU in eerste ‘Deadpool and Wolverine’ trailer

Deadpool and wolverint trailer bioscoop

TRAILER: Ryan Reynolds betreedt de MCU in eerste ‘Deadpool and Wolverine’ trailer

Ryan Reynolds betreedt de MCU in de eerste Deadpool and Wolverine trailer. Ga jij de nieuwe Marvel-film kijken in de bioscoop?

Na bijna zes jaar is Deadpool eindelijk terug. Ryan Reynolds belandt op zijn karakteristieke grove wijze in de MCU, nu de eerste officiële trailer van Deadpool and Wolverine afgelopen nacht is getoond tijdens Super Bowl LVIII.

Ryan Reynolds brengt de Merc With a Mouth terug, ditmaal naast Hugh Jackman’s Wolverine, die fans voor het laatst zagen doodgaan in zijn afscheidsfilm uit 2017, Logan.

In de officiële trailer zien we de eerste scènes uit de multiversum-crossover, waarin de Time Variance Authority-managers uit Loki seizoen twee worden getoond. Ze lijken Deadpool te ontvoeren wanneer hij zijn verjaardag viert en hem naar de MCU te brengen. Deadpool noemt zichzelf de “Marvel Jesus”, maakt zijn 18+ grappen en breekt de zogenaamde fourth wall, waarbij hij direct tegen ons, de kijker praat.

Terwijl Wolverine’s gezicht verborgen wordt gehouden in de trailer, vangen we een glimp van hem op terwijl hij boven Deadpool staat en zijn beroemde adamantium klauwen uitslaat. We verwachten dat Deadpool niet alleen met Wolverine zal samenwerken, maar zeker ook nog het gevecht aangaat.

Bekijk de eerste Deadpool and Wolverine trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram