TRAILER: ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ toont tirannieke Proximus

Kingdom of the Planet of the Apes trailer

TRAILER: ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ toont tirannieke Proximus

De nieuwe Kingdom of the Planet of the Apes trailer toont een tirannieke Proximus. De film verschijn dit voorjaar in de bioscoop.

Tijdens de Super Bowl dropte 20th Century Fox de officiële trailer voor het komende Kingdom of the Planet of the Apes. Het nieuwste deel van de legendarische franchise verschijnt dit voorjaar in de bioscoop.

De nieuwe trailer speelt zich bijna drie eeuwen na de gebeurtenissen uit de laatste film af, de War for the Planet of the Apes uit 2017, en geeft een glimp van de nieuwe aapleider, Proximus Caesar, gespeeld door Kevin Durand.

Proximus is een tirannieke leider en maakt andere apenclans tot slaaf door de waarheid te verdoezelen over hoe apen de dominante soort werden. Op dit punt is de mensheid teruggevallen naar een primitieve staat, waarbij er één mens overblijft die slimmer lijkt dan de rest. De film volgt een jonge chimpansee genaamd Noa die ontdekt dat Proximus de waarheid over de slavernij van mensen voor iedereen verborgen houdt. Noa komt tegen hem in opstand en leidt een beweging waarin Noa tegen de klok racet om de apenmaatschappij te redden.

De film is geregisseerd door Wes Ball en met in de hoofdrollen William H. Macy, Travis Jeffrey, Lydia Peckham, Neil Sandilands en Peter Macon. De franchise begon voor het eerst in 1968 en is gebaseerd op de sciencefictionroman van Pierre Boulle.

Bekijk de nieuwe Kingdom of the Planet of the Apes trailer bovenaan. De film verschijnt op 10 mei in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram