TRAILER: ‘A Quiet Place: Day One’ vertelt eindelijk meer over

A Quiet Place: Day One trailer

TRAILER: ‘A Quiet Place: Day One’ vertelt eindelijk meer over

De eerste A Quiet Place: Day One’ trailer is hier. De horrorfilm zal ons eindelijk meer vertellen over de dag dat de aarde stil moest zijn.

Fans van de bloedstollende thriller A Quiet Place kunnen hun hart ophalen, want het langverwachte vervolg, A Quiet Place: Day One, komt in juni naar de bioscoop.

Regisseur en steracteur John Krasinski keert terug met een nieuw hoofdstuk in deze angstaanjagende wereld die het publiek eerder al op het puntje van hun stoel hield.

In A Quiet Place: Day One worden kijkers opnieuw ondergedompeld in een post-apocalyptische wereld waarin stilte een kwestie van leven of dood is. Het vervolg belooft verder te duiken in de oorsprong van de mysterieuze wezens die jagen op geluid, terwijl het verhaal zich uitbreidt naar nieuwe personages en locaties. De film verkent de eerste dagen van de dodelijke invasie, waarin de mensheid zich wanhopig probeert te verzetten tegen een vijand die elk geluid opspoort en vernietigt.

Eén van de meest opvallende aspecten van de originele film was het gebruik van stilte als een krachtig cinematografisch middel. Het intense gevoel van spanning en angst dat werd gecreëerd door de schijnbare afwezigheid van geluid, maakte A Quiet Place tot een unieke kijkervaring. Met deze vervolgfilm lijkt het erop dat regisseur John Krasinski dezelfde benadering zal benutten om een meeslepende en claustrofobische sfeer te creëren.

Naast Krasinski, die terugkeert in zijn rol als Lee Abbott, wordt de cast van A Quiet Place: Day One versterkt met nieuwe gezichten, waaronder Cillian Murphy en Djimon Hounsou. Deze getalenteerde acteurs beloven nieuwe lagen van complexiteit toe te voegen aan het verhaal terwijl ze de uitdaging aangaan om te overleven in een wereld waar geluid dodelijk is.

Bekijk de A Quiet Place: Day One trailer bovenaan en check de film vanaf 27 juni a.s. in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram