TRAILER: Vrienden roepen kwade krachten op in bovennatuurlijke horrorfilm ‘Tarot’

Tarot trailer horrorfilm

TRAILER: Vrienden roepen kwade krachten op in bovennatuurlijke horrorfilm ‘Tarot’

Vrienden roepen kwade krachten op in de bovennatuurlijke horrorfilm Tarot. De bloedstollende trailer van de is nu hier te zien.

Speel met duistere krachten en je komt in de problemen, zo waarschuwt de nieuwe bovennatuurlijke horrorfilm Tarot. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Nicholas Adams, is deze nieuwe griezelfilm een bloedstollende waarschuwing voor wat er kan gebeuren als je roekeloos de tarotkaarten trekt.

“Welkom in de cirkel”, vertellen stemmen in de opening van de trailer. “Nog één in het hart. Met deze laatste kaart begint uw bijeenkomst.”

Een groep vrienden op de universiteit besluit om met tarotkaarten te spelen, maar overtreedt daarmee een van de regels van de tarot: speel niet met het kaartspel van iemand anders.

Na de avond beginnen de vrienden al snel te bezwijken voor het lot dat wordt voorspeld door de kaarten die ze hebben getrokken en worden ze geconfronteerd met enkele ongepaste personages, zoals de kluizenaar en de hogepriesteres.

Harriet Slater, Adain Bradley, Avantika, Jacob Batalon en Larsen Thompson vormen de cast van de vriendengroep. Spenser Cohen en Anna Halberg regisseren met Tarot ook gelijk hun speelfilmdebuut.

De nieuwe horrorfilm gaat in mei exclusief in première in de bioscoop. Bekijk de officiële trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram