TRAILER: Dev Patel en Jordan Peele komen samen voor nieuwe actiethriller ‘Monkey Man’

MONKEY MAN trailer Jordan Peele

TRAILER: Dev Patel en Jordan Peele komen samen voor nieuwe actiethriller ‘Monkey Man’

Dev Patel en Jordan Peele hebben een trailer onthuld voor hun actiethriller Monkey Man. De film komt begin april in de bioscoop.

De voor een Oscar genomineerde Dev Patel (Lion, Slumdog Millionaire) maakt zijn verbluffende regiedebuut met een daverende actiethriller over een man die op zoek is naar wraak op de corrupte leiders die zijn moeder vermoord hebben en die de armen en zwakkeren in de samenleving onderdrukken. 

Monkey Man is gebaseerd op de legende van Hanuman, een mythische figuur die symbool staat voor kracht en moed. Patel speelt zelf de rol van Kid, een onopvallende jongeman die zijn geld bijeenschraapt in een illegale vechtclub, waar hij elke nacht weer met een gorillamasker op door populairdere vechters tot moes geslagen wordt.

Na jarenlang zijn woede over het verleden te hebben opgekropt, ontdekt Kid een manier om de geheimzinnige elite van de stad te infiltreren. Als hij zijn razernij de vrije loop laat, gebruikt hij zijn handen met mysterieuze littekens om op explosieve manier wraak te nemen op de mannen die hem alles ontnomen hebben.

De film, die vol zit met spannende en spectaculaire gevechten en achtervolgingen, is geregisseerd door Dev Patel naar een scenario dat hij zelf geschreven heeft samen met Paul Angunawela en John Collee (Master and Commander: The Far Side of the World).

De internationale cast van bestaat onder anderen uit Sharlto Copley (District 9), Sobhita Dhulipala (Made in Heaven), Pitobash (Million Dollar Arm), Vipin Sharma (Hotel Mumbai), Ashwini Kalsekar (Ek Tha Hero), Adithi Kalkunte (Hotel Mumbai), Sikandar Kher (Aarya) en Makarand Deshpande (RRR).

Monkey Man is geproduceerd door onder meer Dev Patel, Jomon Thomas (Hotel Mumbai, The Man Who Knew Infinity) en Oscar-winnaar Jordan Peele (Nope, Get Out).

Je bekijkt deze film vanaf 4 april in de bioscoop. Check de trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram