TRAILER: Guy Ritchie’s rauwe WOII-film ‘The Ministry of Ungentlemanly Warfare’ met Henry Cavill

Guy Ritchie The Ministry of Ungentlemanly Warfare trailer met Henry Cavill

TRAILER: Guy Ritchie’s rauwe WOII-film ‘The Ministry of Ungentlemanly Warfare’ met Henry Cavill

Guy Ritchie’s nieuwe WOII-film The Ministry of Ungentlemanly Warfare met Henry Cavill heeft een eerste trailer.

Guy Ritchie is terug met een nieuwe explosieve actiekomedie met enkele van zijn favoriete filmtalenten in de hoofdrol. Zijn aankomende project, The Ministry of Ungentlemanly Warfare, heeft zijn eerste officiële trailer, waarmee fans een glimp kunnen opvangen van Henry Cavill in actie als lid van een speciale strijdkrachtenorganisatie.

De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de Special Operations Executive, een geheime Britse organisatie in de Tweede Wereldoorlog die werd opgericht door Winston Churchill zelf, met als doel spionage, sabotage en verkenningen uit te voeren in bezet Europa tegen de Axis-krachten.

De groep, ook wel bekend als de SOE’s, stond bekend als “Baker Street Irregulars”, maar ook als “Churchill’s Secret Army” of het “Ministry of Ungentlemanly Warfare”, waar de film zijn titel aan te danken heeft. De groep stond bekend om hun “onvriendelijke” en onconventionele vechttechnieken, die later de Britten hielpen in de strijd tegen de nazi’s, de loop van de oorlog veranderden en de moderne Black Ops-eenheid inspireerden.

Jerry Bruckheimer produceerde de film waarin Cavill de hoofdrol speelt, naast Eiza González, Alan Ritchson, Henry Golding, Henrique Zaga, Alex Pettyfer, Cary Elwes, Hero Fiennes Tiffin, Babs Oluskanmokun en Til Schweiger. Paul Tamasy en Eric Johnson, Arash Amel en Ritchie schreven het script, dat gebaseerd is op het gelijknamige bestverkopende boek van oorlogscorrespondent en militair historicus Damien Lewis.

Houd ons in de gaten voor de releasedatum van de film.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram