“Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Pale Vanilla” sneaker is onderweg”

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Pale Vanilla"

“Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Pale Vanilla” sneaker is onderweg”

Een nieuwe Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Pale Vanilla” sneaker zou dit kalenderjaar uitkomen, naast ten minste twee andere kleuren.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Pale Vanilla"

Travis Scott en Jordan Brand lijken verschillende Air Jordan 1 Low OG’s voor ons in petto te hebben voor 2024. Naast de “Canary” en “Black Olive” die eerder zijn opgedoken, is er nu een nieuwe “Pale Vanilla”, waarvan wordt gezegd dat dit het derde paar is dat dit jaar wordt voltooid. Dit volgens een bericht van de frequente sneaker-leaker zSneakerHeadz.

Bovenaan afgebeeld via een mock-up, blijft de exacte combinatie van kleurblokkering nog onbekend. Er wordt echter gezegd dat er een combinatie van “Pale Vanilla”, “Black”, “Cream II” en “Muslin” zal komen, aangevuld met de karakteristieke kenmerken van het duo, zoals de verrassende Swoosh aan de zijkant.

Op het moment van schrijven hebben noch Travis Scott, noch Jordan Brand enige details bevestigd met betrekking tot de release van deze collaboratieve “Pale Vanilla” colorway van de Air Jordan 1 Low OG.

Houd ons in de gaten voor updates omtrent de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Pale Vanilla”. De verwachting is momenteel dat de sneakers tijdens de komende maanden via Nike SNKRS en geselecteerde retailers zullen verschijnen voor een geschatte prijs van $ 150.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door zSneakerHeadz (@zsneakerheadz)

Fotocredits: zsneakerheadz

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram