TRAILER: Nieuwe psychologische thriller ‘Ripley’ komt naar Netflix

ripley trailer netflix

TRAILER: Nieuwe psychologische thriller ‘Ripley’ komt naar Netflix

De nieuwe Netflix Limited Series ‘Ripley’ komt op 4 april uit bij de streamingdienst en heeft een eerste trailer.

“Wie is Tom Ripley?” krijgen we mee in de trailer voor de komende limited series van Netflix, genaamd Ripley. En dat is precies wat de psychologische thriller serie hoopt te ontdekken, omdat het een nieuw licht werpt op het criminele karakter gecreëerd door de Amerikaanse romanschrijfster Patricia Highsmith.

De nieuwe serie van acht afleveringen, geregisseerd en geschreven door Steven Zaillian, verlevendigt Patricia Highsmiths misdaadroman uit 1955, The Talented Mr. Ripley. Het speelt zich af in het New York van de jaren zestig en volgt het leven van Tom Ripley nadat hij door een rijke figuur is ingehuurd om zijn zoon over te halen terug te komen. Maar de psychologische thriller krijgt meer kracht omdat er specifiek wordt gekeken naar hoe Toms leven er één wordt van chaos, misdaad en moord.

De trailer van één minuut en twee seconden onthult de filmische productie van de show, opgenomen in zwart-wit voor een speciaal tintje. We zien een cast met Andrew Scott als Tom Ripley, naast Dakota Fanning als Marge Sherwood, Johnny Flynn als Dickie Greenleaf, John Malkovich, Eliot Sumner, Maurizio Lombardi en Margherita Buy.

Om niet te weg te geven, toont de trailer verschillende figuren die zich afvragen: “Wie is Tom Ripley?” De vraag wordt aan anderen en aan de heer Ripley zelf gesteld.

Bekijk de trailer bovenaan. Netflix en Steven Zaillian’s creatie gaat op 4 april in première.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram