TRAILER: Rick en Michonne keren terug in ‘The Walking Dead’ spin-offserie ‘The Ones Who Live’

Walking Dead The Ones Who Live trailer - the walking dead spin off

TRAILER: Rick en Michonne keren terug in ‘The Walking Dead’ spin-offserie ‘The Ones Who Live’

Rick en Michonne keren terug in trailer voor The Walking Dead spin-offserie The Ones Who Live. Ga jij de serie kijken?

The Walking Dead-hoofdrolspelers Andrew Lincoln en Danai Gurira keren terug als Rick en Michonne in de trailer voor de komende spin-off-serie The Ones Who Live.

De gelimiteerde serie zal de met elkaar verweven verhaallijnen van de hoofdpersonen uit de originele show voortzetten. In seizoen 10 verliet Michonne Alexandrië om Rick te zoeken, van wie velen dachten dat hij dood was nadat hij in seizoen negen een brug had opgeblazen om de groep te redden van een horde zombies.

In The Ones Who Live hopen de twee herenigd te worden. “Uit elkaar gehouden door afstand. Door een onstuitbare kracht. Door de geesten van wie ze waren. Rick en Michonne worden in een andere wereld geworpen, gebouwd op een oorlog tegen de doden … en uiteindelijk een oorlog tegen de levenden”, luidt de officiële beschrijving. “Kunnen ze elkaar vinden en wie ze waren op een plek en in een situatie die anders is dan ooit tevoren? Zijn het vijanden? Geliefden? Slachtoffers? Overwinnaars? Leven ze nog zonder elkaar – of zullen ze ontdekken dat ook zij de Walking Dead zijn?”

Naast Lincoln en Gurira in de hoofdcast, zien we tevens Pollyanna McIntosh, die haar rol als Jadis Stokes opnieuw vertolkt, evenals Lesley-Ann Brandt en Terry O’Quinn.

Bekijk de trailer bovenaan. The Ones Who Live gaat op 25 februari in première op AMC.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram