TRAILER: Nieuwe teaser voor historische dramaserie ‘Shōgun’ duikt op

shogun serie trailer

TRAILER: Nieuwe teaser voor historische dramaserie ‘Shōgun’ duikt op

Een nieuwe trailer voor de aankomende historische dramaserie Shōgun is opgedoken, met Hiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis en Anna Sawai.

FX heeft een gloednieuwe teaser voor het komende historische drama Shōgun onthuld. We gaan terug in de tijd, naar het feodale Japan.

De twee minuten durende visuele clip neemt ons mee terug naar het feodale Japan van het jaar 1600, net nu het land zich voorbereidt op een burgeroorlog die de volgende eeuw zal bepalen. De spanningen lopen hoog op als Lord Yoshii Toranaga – gebaseerd op Tokugawa Ieyasu, de eerste shōgun en oprichter van het Tokugawa-shogunaat – zijn troepen en bondgenoten, waaronder samoerai Lady Mariko, verzamelt om de strijd aan te gaan met de Raad van Regenten. Te midden van deze machtsstrijd wordt echter in een nabijgelegen vissersdorp een Europees scheepswrak gevonden met aan boord verschillende mannen, onder wie de Engelse piloot en navigator John Blackthorne. Hij vecht voor Lord Toranaga in de hoop vrijgelaten te worden en terug naar Engeland te varen, maar ervaart een oorlog als geen ander.

Shōgun is gebaseerd op de gelijknamige historische fictieroman van James Clavell, die losjes gebaseerd is op navigator William Adams, de eerste Engelsman die de Japanse kust bereikte, in de onmiddellijke periode vóór de Slag om Sekigahara.

De hoofdcast wordt geleid door ervaren acteur Hiroyuki Sanada, die Lord Toranaga speelt, samen met Persuasion-ster Cosmo Jarvis als John Blackthorne. Ook Anna Sawai, Tadanobu Asano, Fumi Nikaido, Tokuma Nishioka en Takehiro Hira mee aan de show.

Bekijk de volledige trailer bovenaan. FX’s Shōgun debuteert op 27 februari op Hulu en FX.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram