TRAILER: Netflix onthult eerste beelden van Dave Chappelle’s nieuwe show ‘The Dreamer’

Dave Chappelle The Dreamer netflix show

TRAILER: Netflix onthult eerste beelden van Dave Chappelle’s nieuwe show ‘The Dreamer’

Eerste Dave Chappelle: The Dreamer trailer toont nieuwe comedyshow met Netflix en is vanaf 31 december te streamen.

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de komende comedyspecial van Dave Chappelle. De nieuwe show van de legendarische comedian heet The Dreamer en is op 31 december beschikbaar op het Netflix-platform.

De trailer is ingesproken door Morgan Freeman, die naast Chappelle een bijzondere verschijning maakt. In de trailer kun je Freeman horen zeggen: “Waar droom je van? Niet de dromen die je hebt in je slaap: de dromen die je in je hart bewaart. Laat je niet intimideren door de durf van je droom – laat je erdoor inspireren. Wat gebeurt er met een uitgestelde droom? Gelukkig voor Dave weet hij het niet.”

De komende comedyspecial volgt na zijn Netflix-special uit 2021, The Closer. Daarna werd Chappelle een controversieel figuur toen hij grappen maakte over transgenders, wat dat jaar leidde tot discussie. Mede-CEO van Netflix, Ted Sarandos, verdedigde de cabaretier oorspronkelijk, maar zei vervolgens dat hij het “verpest” had toen Chappelle met negatieve pers te maken kreeg.

The Dreamer is gefilmd in Chappelle’s geboorteplaats Washington, D.C. in het Lincoln Theatre en markeert zijn zevende special met de streamer.

Dave Chappelle: The Dreamer gaat op 31 december in première op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram