TRAILER: HBO onthult eerste beelden ‘Tokyo Vice’ seizoen 2

Tokyo Vice seizoen 2 trailer HBO Max

TRAILER: HBO onthult eerste beelden ‘Tokyo Vice’ seizoen 2

HBO heeft de eerste Tokyo Vice seizoen 2-trailer onthuld. Ansel Elgort en Ken Watanabe keren terug als Jake Adelstein en Hiroto Katagiri.

De Max Original-serie Tokyo Vice heeft een eerste trailer en keert op donderdag 8 februari a.s. terug bij HBO Max. Het tiendelige tweede seizoen gaat met twee afleveringen in première, gevolgd door één nieuwe aflevering per week.

De Max Original-misdaadserie Tokyo Vice is losjes geïnspireerd op de Amerikaanse journalist Jake Adelstein en zijn persoonlijke verhalen van toen hij in Japan woonde en schreef over de Tokyo Metropolitan Police. In het tweede seizoen van de serie, gefilmd op locatie in Tokio, realiseert Adelstein (Ansel Elgort) zich dat zijn leven, en het leven van zijn naasten, in groot gevaar is.

Naast Elgort keert Ken Watanabe terug als detective Hirito Katagiri. De hoofdcast bestaat verder uit Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Show Kasamatsu, Ayumi Ito, evenals de nieuwe castleden Yosuke Kubozuka en Miki Maya.

Tokyo Vice debuteerde voor het eerst in 2022 en is gebaseerd op de gelijknamige memoires van Adelstein uit 2009, die vertelt over zijn tijd in Tokio als de eerste niet-Japanse verslaggever voor Yomiuri Shimbun, een van de grootste kranten van het land.

Bekijk de trailer bovenaan. Tokyo Vice seizoen 2 gaat op 8 februari in première op Max.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram