TRAILER: Michelle Yeoh terug in Netflix gangster comedy ‘The Brothers Sun’

The Brothers Sun trailer netflix michelle yeoh

TRAILER: Michelle Yeoh terug in Netflix gangster comedy ‘The Brothers Sun’

Michelle Yeoh terug in de Netflix gangster comedy The Brothers Sun. Check de eerste trailer en bekijk de film begin 2024.

Michelle Yeoh schittert als moeder op een missie om haar zoon te beschermen in de komende zwarte komedie van Netflix. Gangster comedy The Brothers Sun komt na de jaarwisseling uit bij de streamer en de eerste trailer zie je hierboven.

Bruce Sun (Sam Song Li) denkt misschien dat hij een doorsnee jongen is die in Los Angeles, Californië woont, maar wanneer zijn oudere broer Charles (Justin Chien) op bezoek komt, komt hij er al snel achter dat zijn familie een duister geheim voor hem verborgen houdt.

In Taipei, Taiwan, behoort de familie Sun tot de opperheren van een gevaarlijke bende die in oorlog is met een andere Taiwanese bende in de hoofdstad. Wanneer een rivaliserende misdaadbaas wordt vermoord, ontdekt Bruce het verborgen verleden van zijn overleden criminele vader en moet zijn moeder, Eileen “Mama” Sun, alles doen wat in haar macht ligt om te voorkomen dat hij aan hetzelfde lot bezwijkt.

Brad Falchuk, co-auteur van Glee en American Horror Story, en Byron Wu hebben de film voor Netflix gemaakt. Naast de hoofdcast zien we in The Brothers Sun Highdee Kuan, Joon Lee, Jon Xue Zhang, Madison Hu, Jenny Yang, Rodney To, Alice Hewkin en Maite Garcia.

“Het is tijd om in actie te komen”, zegt Charles tegen zijn jongere broer, die zich verzet tegen het meeslepen in het misdaadleven van zijn familie. “Ik wil geen gangster zijn!”, antwoordt hij. “Wat als ik wil doen wat ik wil?”

Bekijk Netflix’s The Brothers Sun trailer bovenaan, voorafgaand aan de première op 4 januari.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram