“Netflix ontwikkelt twee ‘Peaky Blinders’-spin-offs”

peaky blinders spinoffs netflix

“Netflix ontwikkelt twee ‘Peaky Blinders’-spin-offs”

Netflix ontwikkelt naar verluidt twee ‘Peaky Blinders’-spin-offs. De serie met Cillian Murphy kwam in 2022 ten einde.

peaky blinders spinoffs netflix

Fans van de Peaky Blinders opgelet. Volgens doorgaans betrouwbare bronnen zijn er niet één, maar zelfs twee Peaky Blinders-spin-offs van de serie in de maak bij Netflix.

Volgens Bloomberg zal de eerste spin-off zich afspelen in het midden van de 20e eeuw in Boston, een paar decennia nadat Peaky Blinders ten einde kwam. De tweede zal gebaseerd zijn op tante Polly Gray, de matriarch van de Shelby Clan in de originele serie. Verhaallijnen en casts moeten nog worden aangekondigd, en het is nog onduidelijk of Helen McCrory, de actrice die Polly in de serie speelde, na haar dood in 2021 op de een of andere manier in de spin-off zal worden opgenomen.

Hoewel de spin-offs nog niet officieel zijn bevestigd, heeft Peaky Blinders-maker Steven Knight onlangs onthuld dat het script voor een spin-off-film bijna klaar is: “Ik werk momenteel alleen aan de laatste stukjes ervan”, bevestigt hij. “Ik ga gewoon achter het toetsenbord zitten en beginnen. Voor mij is het een beetje alsof ik droom. Je zit daar en al deze zaken komen op, en dan lees je het terug en denk je: ‘Dat is het beste goed – maar waar komt het vandaan?’”

Knight vulde aan dat hij van plan is medio 2024 te beginnen met filmen, maar het is nog niet bevestigd of de originele cast terugkeert.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram