TRAILER: Eddie Murphy is na bijna 30 jaar terug als Axel Foley in ‘Beverly Hills Cop: Axel F’

Eddie Murphy - Beverly Hills Cop Axel F trailer

TRAILER: Eddie Murphy is na bijna 30 jaar terug als Axel Foley in ‘Beverly Hills Cop: Axel F’

Eddie Murphy is na bijna 30 jaar terug als Axel Foley in eerste Beverly Hills Cop: Axel F trailer. Het is de vierde film in de franchise.

Eddie Murphy brak écht door vanwege zijn hoofdrol in de eerste Beverly Hills Cop-film uit 1984. Sindsdien heeft de franchise nog twee vervolgfilms ontvangen: een sequel in 1987 en een derde film in 1994, waarvan de laatste niet aan de verwachtingen voldeed. Deze nieuwe opvolger, Beverly Hills Cop: Alex F, wordt verzorgd door Netflix als exclusieve streamer.

Drie decennia later is Murphy klaar om opnieuw de rol te spelen van Axel Foley, een agent uit Detroit die gretis is om misdaden in Beverly Hills op te lossen. Deze keer wordt Foley vergezeld door zijn vervreemde dochter (Taylour Paige) en een nieuwe partner (Joseph Gordon-Levitt), terwijl hij onderzoek doet naar corruptie binnen de politie van Beverly Hills.

Enkele vriendelijke gezichten keren eveneens terug, waarbij Judge Reinhold en John Ashton hun rol als respectievelijk luitenant Billy Rosewood en sergeant John Taggart opnieuw vertolken.

De trailer toont een voorproefje van Foley die observeert hoeveel Beverly Hills in de loop der jaren is veranderd voordat hij in een actievolle reeks van overvallen, explosies en verschillende verrassende auto-ongelukken terechtkomt.

Beverly Hills Cop: Axel F wordt geregisseerd door Mark Molloy en geproduceerd door Murphy, Jerry Bruckheimer en Chad Oman. De film gaat in première in de zomer van 2024.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram