TRAILER: Amerika is één groot slagveld in A24’s nieuwste film ‘Civil War’

civil war trailer wagner moura a24

TRAILER: Amerika is één groot slagveld in A24’s nieuwste film ‘Civil War’

Amerika is één groot slagveld in de Civil War trailer. A24 schetst in de dystopische film een somber beeld van de toekomst van het land.

De eerste trailer voor A24’s Civil War, een dystopische thriller die zich afspeelt in het nabije Amerika van de toekomst, is geschreven en geregisseerd door Alex Garland. Negentien staten van het land zijn opgeëist en de toestand van de huidige regering is in gevaar. Hoewel het politieke landschap duister is, gaan er berichten rond over de “Western Forces” van Californië en Texas, en over iets dat de “Florida Alliance” wordt genoemd.

Kirsten Dunst schittert als journaliste die op reis is om te midden van de chaos de Amerikaanse hoofdstad binnen te komen. Wagner Moura en Cailee Spaeny spelen eveneens journalisten die aan het verhaal werken.

Nick Offerman treedt op als president, die het publiek verzekert dat “de opstand snel zal worden aangepakt.” Stephen McKinley Henderson, Jesse Plemons en Sonoya Mizuno completeren de hoofdcast.

“Er is sprake van een misverstand. Wij zijn Amerikanen”, zegt Moura tegen een gewapende Plemons, waarop hij antwoordt: “Oké, wat voor soort Amerikaan ben jij?”

Bekijk A24’s gloednieuwe Civil War trailer bovenaan. De film is vanaf eind april in de bioscoop te zien.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram