Nieuwe Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer krijgt release in het najaar van 2024

Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer

Nieuwe Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer krijgt release in het najaar van 2024

De nieuwe Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer krijgt release in het najaar van 2024 en heeft Taupe Haze-kleur.

Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer

Travis Scott hint al het gehele jaar op zijn eerste echte kenmerkende sneaker met Jordan Brand. De rapper werkt sinds 2017 onder de paraplu van Nike en Jordan, maar heeft tot nu toe alleen aan bestaande modellen zijn eigen touch gegeven. Het eerste unieke sneakermodel van Scott, genaamd de Jumpman Jack Trainer, moet in de herfst van 2024 worden uitgebracht in de kleur “Taupe Haze”.

Volgens een gezamenlijk bericht en gedetailleerde mock-up van zsneakerheadz en Sneaker Files zal de “Taupe Haze” een herfstbruin kleurenschema hebben met witte, gom en marineblauwe accenten. Net als Scotts recente muzikale inspanningen is de schoen een beetje een mengelmoes. Er is een Air Trainer 1-achtig bandje met speciale branding op de voorvoet, een bekende achterwaartse Swoosh op de middenvoet en een Dunk-achtige kraagflap, die allemaal samen zorgen voor een look die ergens tussen skateboarden, basketbal en crosstraining ligt. Het is een van de twee Scott-schoenen die we volgend jaar kunnen verwachten, met een op Zoom Spiridon geïnspireerd model dat zogenaamd de Sharkidon-set wordt genoemd en ook zal lanceren.

Houd ons in de gaten voor meer informatie met betrekking tot een exacte releasedatum en verwacht dat de Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer in een volledige familiereeks maten zal verschijnen, met paren voor volwassenen die $ 200 kosten.

Fotocredits: zsneakerheads/Sneaker Files

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram