Richard Mille RM 21-02 Tourbillon Aerodyne maakt debuut

Richard Mille RM 21-02 Tourbillon Aerodyne

Richard Mille RM 21-02 Tourbillon Aerodyne maakt debuut

De nieuwe Richard Mille RM 21-02 Tourbillon Aerodyne is hier en de gelimiteerde zwart-wit editie kost je bijna $ 1 miljoen.

Richard Mille RM 21-02 Tourbillon Aerodyne

Richard Mille heeft een nieuw model uitgebracht, de RM 21-02 Tourbillon Aeordyne. In minder dan twintig jaar sinds de oprichting is Richard Mille een belangrijk onderdeel van de elite geworden en heeft hij zichzelf gevestigd als een pionier in de wereld van luxe horloges. Richard Mille blijft trots op zijn onderscheidende esthetiek en overbrugt de kloof voor uurwerken die speels, futuristisch, industrieel en sportief zijn, en heeft zijn eigen weg in de horolosfeer uitgestippeld.

Hoewel de meeste Richard Milles op anderhalve kilometer afstand te zien zijn, met zijn flitsende en felle kleuren, gaat het nieuwste polsstuk in beperkte oplage tegen de gebruikelijke gang van zaken in. In de nieuwste editie van de RM 21-02 Tourbillon Aerodyne krijgt de Zwitserse horlogemaker een monochrome onthulling. Deze minder opvallende versie van de typische Richard Milles is onthuld in een spierwitte versie die de texturen van de materialen benadrukt die zijn gebruikt bij de constructie van het horloge.

Het horloge is opnieuw ontworpen in een witte en zwarte combinatie en is voorzien van Carbon TPT, een materiaal dat vaak wordt aangetroffen in de auto-industrie, vliegtuigrompen en Formule 1-machines, evenals Quartz TPT en titanium voor respectievelijk de ring en de achterkant van de kast. De kast is waterbestendig tot 50 meter en is voorzien van 20 spline-schroeven gemaakt van titanium van klasse 5 met slijtvaste ringen van 316L roestvrij staal. De kenmerkende tonneau-vormige kast van het horloge heeft de afmetingen 42,68 x 50,12 x 14,30 mm. Het skeletdisplay benadrukt het handmatig opwindbare tourbillon-uurwerk. In extra grote Arabische cijfers staan de uren, terwijl kleuren de gangreserve- en koppelindicatoren accentueren. Het uurwerk heeft een basisplaat van honingraatvormig Orthorhombic Haynes 214 met Carbon TPT en een zwarte PVD-behandeling om de originele constructie te benadrukken.

De Richard Mille RM 21-02 Tourbillon Aerodyne is beperkt tot 50 stuks en is alleen verkrijgbaar bij officiële Richard Mille-boetieks. Het prijskaartje lees $ 928.000.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram