TRAILER: Stuntman wordt held in ‘The Fall Guy’

The Fall Guy trailer

TRAILER: Stuntman wordt held in ‘The Fall Guy’

Ryan Gosling en Emily Blunt komen samen in The Fall Guy, waarin een stuntman een held wordt. Bekijk de trailer hier.

Universal Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende actiethriller The Fall Guy met Ryan Gosling en Emily Blunt. De film, die is gebaseerd op de gelijknamige Lee Majors-show uit 1981-1986, volgt een ouder wordende stuntman in de filmindustrie die verwikkeld raakt in de mysterieuze verdwijning van de ster waarvoor hij doubleert.

Hij (Gosling) is een stuntman en net als ieder ander in de stuntwereld blazen ze hem op, schieten ze hem neer, laten ze hem crashen, smijten ze hem door ramen heen en laten ze hem van de hoogste constructies vallen. En dat allemaal voor ons vermaak. Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière heeft gekost, moet de onbezongen held een vermiste filmster opsporen, een samenzwering onthullen en zijn grote liefde (Blunt) zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen. Dat kan bijna niet goed gaan.

Regisseur David Leitch, die aan het hoofd stond van Deadpool 2 en Bullet Train, keert terug voor The Fall Guy en beschikt over een cast met naast Gosling en Blunt ook Aaron Taylor-Johnson, Stephanie Hsu, Winston Duke, Hannah Waddingham en Teresa Palmer.

The Fall Guy draait vanaf 29 februari a.s. exclusief in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram