TRAILER: Steven Spielberg onthult met ‘Masters of the Air’ eindelijk vervolg Band of Brothers en The Pacific

Steven Spielberg 'Masters of the Air'

TRAILER: Steven Spielberg onthult met ‘Masters of the Air’ eindelijk vervolg Band of Brothers en The Pacific

De eerste Masters of the Air trailer van Steven Spielberg toont het vervolg op Band of Brothers en The Pacific

Steven Spielberg, Tom Hanks en Gary Goetzman zijn terug met hun opvolger van Band of Brothers en The Pacific. Onder de titel Masters of the Air – een bewerking van Donald L. Millers non-fictieboek Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the War Against Nazi Duitsland uit 2007 – heeft de productiekrachtpatser Austin Butler en Barry Keoghan ingeschakeld om de hoofdrol te spelen als majoor Gale Cleven en luitenant Curtis Biddick. De actievolle dramaserie van negen afleveringen komt volgend jaar naar Apple TV+.

Volgens de officiële introductie volgt Masters of the Air “de mannen van de 100th Bomb Group (de “Bloody Hundredth”)”, waarbij ze zich verdiepen in hun “gevaarlijke bombardementen op nazi-Duitsland, worstelend met de ijskoude omstandigheden, het gebrek aan zuurstof en pure terreur van gevechten op 7.000 meter hoogte, en “een weergave van de psychologische en emotionele prijs die deze jonge mannen betaalden toen zij hielpen de verschrikkingen van Hitlers Derde Rijk te vernietigen.”

“Laten we ze oppakken en neerhalen” roept Butler naar zijn mannen aan het begin van de trailer. “Die missies bij daglicht, dat zijn zelfmoord”, vertelt hij later aan Keoghan. “We moeten onze jongens er doorheen leiden.” Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Rafferty Law, Josiah Cross, Branden Cook, Ncuti Gatwa, Josh Bolt en Kai Alexander spelen ook in de serie.

Masters of the Air gaat wereldwijd in première door de eerste twee afleveringen van de serie op vrijdag 26 januari 2024, te lanceren, exclusief op Apple TV+. Elke vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering tot en met de seriefinale op 15 maart 2024. Stream de trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram