Filmproject ‘John Wick 5’ is officieel van start

John Wick 5

Filmproject ‘John Wick 5’ is officieel van start

Filmproject John Wick 5 is officieel van start gegaan met het schrijven van het script. Lionsgate bevestigt tevens meerdere spin-offs.

John Wick 5

Kort na het nieuws dat de John Wick-franchise onder meer een anime-spin-off-serie uitbrengt, is officieel bevestigd dat John Wick: Chapter 5 onderweg is.

Ondanks het einde van John Wick: Chapter 4, waarin Keanu Reeves ons definitief lijkt te verlaten, heeft Lionsgate nog steeds een ideeën achter de hand voor een vervolg. Motion Picture Group-voorzitter Joe Drake bevestigde dat het schrijven van de vijfde film officieel in gang is.

Drake sprak ook over de verschillende spin-offs waar de franchise zich op voorbereidt en die momenteel in ontwikkeling zijn: “Aan de Wick-zijde hebben we meerdere spin-offs en Wick Five. We zijn eraan begonnen toen de schrijversstaking startte en we zijn weer aan het werk gegaan zodra deze eindigde.”

De franchise heeft onlangs een televisieserie uitgebracht, Continental: From the World of John Wick, en dan is er ook nog de aanstaande release van Ballerina, een nieuwe film waarin Reeves zijn rol opnieuw vertolkt, maar Ana de Armas als een nieuwe huurmoordenaar de hoofdrol speelt.

Wanneer John Wick 5 moet verschijnen is nog onduidelijk.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram