Laatste trailer van ‘The Marvels’ is nu te zien

Nieuwe The Marvels' Trailer bioscoop

Laatste trailer van ‘The Marvels’ is nu te zien

De laatste trailer van The Marvels is nu te zien. De nieuwe MCU-film is met ingang van vandaag in de bioscoop te zien.

Marvel Studios heeft officieel de laatste trailer vrijgegeven voor de langverwachte The Marvels-film. Het nieuwste MCU-hoofdstuk is vandaag voor het eerst in de Nederlandse bioscoop te zien.

De nieuwe trailer begint met een terugblik op de strijd tussen The Avengers en Thanos, waarmee de inzet wordt bepaald voor Captain Marvel en haar team terwijl ze het opnemen tegen hun eigen geduchte vijand. Carol Danvers speelt opnieuw Captain Marvel en staat op het punt haar identiteit terug te winnen van de tirannieke Kree. Terwijl ze wraak neemt op de Supreme Intelligence, moet ze de last van een gedestabiliseerd universum op zich nemen. Tijdens haar missie wordt ze naar een afwijkend wormgat gestuurd dat verband houdt met een Kree revolutionary, waar haar krachten verstrikt zijn met Kamala Khan, superfan uit Jersey City, ook bekend als Ms. Marvel, en haar vervreemde nichtje, S.A.B.E.R. astronaut Kapitein Monica Rambeau. Het trio werkt samen om het universum te redden als “The Marvels”.

In The Marvels speelt Brie Larson wederom Carol Danvers/Captain Marvel, zien we Teyonah Parris als Monica Rambeau, Iman Vellani als Kamala Khan/Ms. Marvel en Samuel L. Jackson als Nick Fury. Nia DaCosta regisseert terwijl Kevin Feige produceert.

De nieuwste Marvel-film is nu te zien in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram