4 winterse tips om met je vrienden te doen in 2023

Het Amsterdamse Winterparadijs 2023

4 winterse tips om met je vrienden te doen in 2023

We hebben 4 winterse tips om met je vrienden te doen in 2023. Blijf je thuis voor of kom je naar een festival?

Het Amsterdamse Winterparadijs 2023

De winter is het perfecte seizoen om plezier te hebben met je vrienden. Hier zijn vier winterse tips van activiteiten en evenementen die plaatsvinden in de komende maand. Dus trek je warmste kleding aan en ga erop uit met de mannen.

1. Het Amsterdamse Winterparadijs

Een uitstapje naar Het Amsterdamse Winterparadijs is de perfecte gelegenheid en belooft een en al gezelligheid te worden. Bewonder samen het “Lichtjesparadijs” vol prachtige sculpturen en de ontelbare fonkelende lichtjes. Ook dit jaar valt er van alles te beleven. Geniet met z’n allen van live optredens van bekende artiesten zoals onder andere Zoë Tauran en Tino Martin en breng een bezoekje aan de Silent Après-ski. Competitieve vrienden in het gezelschap? Ga dan samen een potje curlen. Vrienden die niet vies zijn van een beetje luxe, kunnen een eigen Hüttefest chalet huren voor tien personen op het VIP-deck. Hier geniet je niet alleen van het beste uitzicht, maar heb je ook een privé-bar. Datum: 14 tot en met 30 december 2023.

2. Gezellig een avond fonduen

Niets brengt vrienden dichter bij elkaar dan samen eten, en een heerlijke chocoladefondue is perfect voor een koude winteravond. Deze activiteit is gemakkelijk thuis te organiseren. Steek wat kaarsen aan, zorg voor een knapperend haardvuur en dip je favoriete snacks in gesmolten kaas terwijl je met vrienden lacht en geniet. Bij Bistrot des Alpes vind je de allerbeste fondue van Amsterdam. Terwijl jullie van deze intieme eetervaring genieten, zullen de fonkelende kaarsen voor een warme en feestelijke sfeer zorgen.

3. Bezoek de oudste botanische tuinen van de wereld tijdens Hortus by Night

De Hortus is deze winter extra lang geopend en biedt de ‘Hortus by Night’ avonden aan. Kleed je warm en bezoek de botanische tuin bij nacht. De Hortus creëert een knusse wintersfeer. Warm op bij het knisperende kampvuur terwijl je luistert naar een spannend verhaal of maak een avondwandeling in de binnentuin en langs de kassen. De avondopenstellingen zijn op 21 t/m 24 december, 27 t/m 30 december en 2 t/m 7 januari, tot 22:00 uur.

4. Terrashoppen bij het Het Amsterdamse Terrassen Festival 

Zit je met je vrienden het liefst uren op terras maar is het daar nu simpelweg te koud voor? Goed nieuws. Van donderdag 23 november t/m zondag 10 december 2023 staan de poorten van de prachtige Gashouder open voor het grootste winterterras van Amsterdam. Drie weken lang is hier voor ieder wat wils. Zing mee op live muziek, dans tijdens de silent disco en maak je vrienden in tijdens een potje sjoelen. Trek gekregen? Schuif dan aan voor een hapje bij o.a.  BAUT, Brasserie van Dam, Café Garçon, Frietboutique, L’Entrecôte et les Dames, Pong | House of Ping en Yuzu.

Onthoud dat het belangrijkste bij een winteruitje met vrienden is dat jullie allemaal ontspannen en genieten van elkaars gezelschap, ongeacht de activiteit. De winter biedt talloze mogelijkheden voor gezellige momenten, dus kies degene die het beste bij jullie past.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram