TRAILER: ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ toont het begin van een nieuw apocalyptisch hoofdstuk

kingdom of the planet of the apes trailer

TRAILER: ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ toont het begin van een nieuw apocalyptisch hoofdstuk

De nieuwe Kingdom of the Planet of the Apes trailer toont het begin van een nieuw apocalyptisch hoofdstuk in de filmserie.

Het filmavontuur dat Kingdom of the Planets of the Apes heet zal volgend voorjaar in de bioscoop te zien zijn. Het verhaal gaat verder na de gebeurtenissen in de film War for the Planets of the Apes uit 2017.

De 20th Century Studios-filmfranchise kent een nieuw apocalyptisch begin dat zich afspeelt na de gebeurtenissen rond Caesars dood in de laatste film. Dit is de vierde film in de moderne Planets of the Apes-saga en speelt zich generaties na zijn heerschappij af. Nu apen de dominante soort worden en mensen in de schaduw leven, is een nieuwe tirannieke aap begonnen zijn imperium op te bouwen, terwijl een jonge aap een nieuwe reis onderneemt waarbij hij later ontdekt dat zijn acties de toekomst van apen en mensen zullen bepalen.

De cast van de film bestaat uit Owen Teague, Kevin Durand, Freya Allen, William H. Macy en Peter Macon.

Het filmen begon aanvankelijk in Sydney in oktober 2022 en werd eerder dit jaar, in februari, afgerond. De franchise is gebaseerd op een roman van Pierre Boulle en heeft wereldwijd ruim 1,7 miljard dollar opgebracht. De originele serie bevatte zes films tussen 1968 en 2001. De reboot-serie werd uitgebracht met de eerste film Rise of the Planet of the Apes in 2011, later gevolgd door films in 2014 en 2017. Toen Disney in 2019 20th Century Fox overnam, leidde dit tot de vierde film die in productie gaat.

Bekijk de volledige trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram