TRAILER: Bekijk de spannende nieuwe trailer van Ridley Scott’s ‘Napoleon’ met Joaquin Phoenix in de hoofdrol

Ridley Scott Napoleon trailer met Joaquin Phoenix

TRAILER: Bekijk de spannende nieuwe trailer van Ridley Scott’s ‘Napoleon’ met Joaquin Phoenix in de hoofdrol

Bekijk de spannende nieuwe trailer van Ridley Scott’s Napoleon met Joaquin Phoenix in de hoofdrol. Een historische dramafilm.

Napoleon is een spectaculaire, actierijke film over de turbulente opkomst en ondergang van de beroemde Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscar-winnaar Joaquin Phoenix.

In dit magistrale epos toont de legendarische regisseur Ridley Scott ons Napoleons onstuitbare opmars naar de macht aan de hand van diens verslavende, wispelturige relatie met Josephine, zijn enige ware liefde, en laat hij ons, door enkele van de meest dynamische oorlogsscènes ooit gefilmd, kennismaken met Napoleons geraffineerde militaire en politieke strategieën.

Phoenix wordt in de cast vergezeld door onder meer Vanessa Kirby als keizerin Joséphine, Tahar Rahim als Paul Barras, Ben Miles als Armand-Augustin-Louis de Caulaincourt en Matthew Needham als Lucien Bonaparte.

Bekijk de nieuwe trailer bovenaan. Napoleon is vanaf 23 november in de bioscoop te zien en wordt daarna gestreamd op Apple TV+.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram