TRAILER: Kevin Hart rekruteert boevenbende in nieuwe Netflix-film ‘Lift’

netflix kevin hart lift trailer

TRAILER: Kevin Hart rekruteert boevenbende in nieuwe Netflix-film ‘Lift’

Kevin Hart rekruteert boevenbende in nieuwe Netflix-film Lift. Bekijk de trailer en check de film in januari 2024.

Kevin Hart brengt zijn volgende film uit bij Netflix en ditmaal neemt hij ons mee in een ouderwetse ‘heist’. Een overval ter waarde van $ 500 miljoen hangt in de lucht, die voor Hart en zijn kompanen te goed is om te laten liggen. In de officiële trailer van de aanstaande actiekomedie Lift verzamelt de acteur een team vol talenten om hem te helpen het goud te verplaatsen.

De overvalfilm zou aanvankelijk in augustus uitkomen, maar is verplaatst naar begin volgend jaar. De trailer begint met het tonen van Hart en zijn bemanning die op hun snode manieren worden betrapt. De regering klopt bij Hart aan en onthult dat ze op de hoogte zijn van zijn criminele activiteiten. Ze zijn echter bereid een oogje dicht te knijpen voor zijn verleden als hij hen helpt $ 500 miljoen aan goud op te halen in een passagiersvliegtuig dat op weg is naar een terroristencel. Het addertje onder het gras is dat hij de overval in de lucht moet plegen. “Behandel dit gewoon als elke andere overval”, vertelt Hart aan zijn team.

De Lift heist-crew bestaat uit Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’onofrio, Billy Magnusen, Jacob Batalon, Úrsul Corberó, Jean Reno, Burn Gorman, Sam Worthington, Viveik Karla, Paul Anderson en Kim Yoon-ji.

Bekijk de trailer bovenaan hierboven. De film verschijnt op 12 januari 2024 op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram