Apple kondigt goedkopere Apple Pencil aan

goedkope Apple PEncil

Apple kondigt goedkopere Apple Pencil aan

Een goedkopere Apple Pencil is aangekondigd door het Amerikaanse elektronicamerk, inclusief verborgen USB-C oplaadpoort.

goedkope Apple PEncil

Terwijl voldoende mensen nog wachten op de levering van hun nieuwe iPhone 15, heeft Apple zijn nieuwste aanbod voor iPad-gebruikers aangekondigd. De nieuwe instapmodel Apple Pencil heeft een meer betaalbare prijs, maar biedt nog steeds pixel-perfecte nauwkeurigheid, lage latentie en kantelgevoeligheid.

De nieuwe Apple Pencil is gemaakt met een matte afwerking en een platte kant die magnetisch aan de zijkant van de iPad kan worden bevestigd voor opslag. Daarnaast beschikt hij over een discrete USB-C-oplaadpoort aan de zijkant; De USB-C-oplaadfunctie, verborgen door een schuifkapje, maakt de nieuwe Pencil compatibel met alle iPad-modellen die over USB-C-opladen beschikken, inclusief de iPad Pro, iPad Air en iPad mini. Wanneer het potlood magnetisch aan de iPad wordt bevestigd, gaat het in een slaapstand om de batterij te sparen.

“Apple Pencil heeft een revolutie teweeggebracht in het maken van aantekeningen, schetsen en illustreren, waardoor eindeloze mogelijkheden voor productiviteit en creativiteit zijn ontstaan”, zegt Bob Borchers, Apple’s VP Worldwide Product Marketing. “Gecombineerd met de veelzijdigheid van iPad biedt de nieuwe Apple Pencil nog een geweldige optie om de magie van digitaal handschrift, aantekeningen, het markeren van documenten en meer te ervaren.”

Hoewel het nieuwe Pencil-model geen drukgevoeligheid ondersteunt, noch draadloos koppelen en opladen, of de dubbeltikfunctie waarmee gebruikers tussen tools kunnen schakelen – zijn alle functies beschikbaar van de eerste en tweede generatie Apple Pencils.

De nieuwe Apple Pencil is te koop voor € 95 en zal de gadget naar verwachting begin november te koop zijn.

goedkope Apple PEncil

goedkope Apple PEncil

goedkope Apple PEncil

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram