Bramble Brasserie opende officieel zijn deuren in het Museumkwartier

Bramble Brasserie

Bramble Brasserie opende officieel zijn deuren in het Museumkwartier

Bramble Brasserie opende officieel zijn deuren in het Museumkwartier en is ideale pitstop voordat je het Concertgebouw induikt.

Bramble Brasserie

Na enkele weken van succesvol proefdraaien, heeft Bramble nu officieel diens deuren geopend voor het publiek. Gelegen in het bruisende Museumkwartier van Amsterdam, biedt Bramble een hele fijne en authentieke mediterrane ervaring voor alle fijnproevers. En wat het afmaakt, is dat de keuken volledig is ingesteld in snel uitserveren voor hen die een voorstelling in het Concertgebouw hebben staan.

In het hart van Amsterdam Zuid, op slechts een steenworp afstand van het beroemde Concertgebouw, nodigt Bramble zijn gasten uit voor een culinaire reis door de keukens van de verschillende mediterrane landen. De prachtige bloemenboog aan de buitenkant van het restaurant trekt je stieken naar binnen. Onder leiding van de gerespecteerde AkkoMarka groep, een internationaal gerenommeerde restaurantgroep, is Bramble nu volledig operationeel klaar om gasten te verwelkomen in zijn sfeervolle ambiance.

Bramble speelt goed in op de top locatie waar de brasserie zich bevindt, namelijk vlakbij het Concertgebouw.  Het personeel is getraind om binnen een korter tijdbestek een mooie avond voor de gasten te verzorgen. Zodat gasten op tijd door kunnen naar de volgende belevenis van de avond.

De brasserie heeft in de afgelopen periode van het proefdraaien enthousiaste reacties ontvangen van veelzijdigheid aan mensen die al een bezoek hebben gebracht.  Zo is op Tripadvisor en Google Reviews te zien dat Bramble inmiddels een goed portfolio aan recensies heeft opgebouwd. Een van de reacties geeft aan dat niet alleen het eten, maar ook de gastvrijheid prettig mediterraans is. Dit is het gevoel dat Bramble naar eigen zeggen graag wil meegeven aan zijn gasten.

“Bij Bramble Mediterrane Brasserie proef je heerlijke romige risotto’s, voortreffelijke zeevruchten van de Griekse keuken, traditionele gerechten uit de mediterrane gebieden, fantastische desserts en nog veel meer…  Een warm welkom met alle gastvrijheid van de Middellandse Zee”, aldus Bramble.  De chefs vertellen ons dat ze  inspiratie halen uit gerechten waar zij vroeger zelf mee opgegroeid zijn.

Het intieme restaurant zorgt voor een zorgvuldig samengestelde selectie betaalbare wijnen uit diverse Europese landen. Dit vormt dan ook de perfecte aanvulling op deze culinaire ervaring. Hiermee brengt Bramble de verfijnde smaken van de Middellandse Zee naar de smaakpapillen van Amsterdam.

Met zijn deuren wijd open nodigt Bramble nu iedereen uit om de warmte van de mediterrane sferen te omarmen en te genieten van een onvergetelijke culinaire reis.

Bramble Brasserie
Van Baerlestraat 120
1071BD Amsterdam

Website:

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram