TRAILER: Jason Momoa keert terug met zijn zoon in ‘Aquaman and the Lost Kingdom’

Aquaman and the Lost Kingdom trailer

TRAILER: Jason Momoa keert terug met zijn zoon in ‘Aquaman and the Lost Kingdom’

Jason Momoa keert terug met zijn zoon in de nieuwste Aquaman and the Lost Kingdom trailer. Ook actrice Amber Heard is er weer bij.

Na vijf lange jaren keert Jason Momoa eindelijk terug als de titulaire held Aquaman in de nieuwste trailer uitgebracht door Warner Bros. De eerste beelden voor het langverwachte vervolg, Aquaman and the Lost Kingdom, bekijk je hierboven.

De superheld van DC zal deze feestdagen de bioscoop in surfen. Het verhaal volgt Momoa’s personage Arthur Curry, bekend als de half menselijke, half Atlantische Aquaman, terwijl hij regeert over Atlantis. Het vervolg gaat verder waar we de vorige film eindigden en we zien hem samenwerken met zijn halfbroer Orm, gespeeld door Patrick Wilson, om de meedogenloze piraat Black Manta, gespeeld door Yahya Abdul-Mateen II, te verslaan.

De synopsis luidt:

“Nadat hij Aquaman de eerste keer niet heeft verslagen, zal Black Manta, nog steeds gedreven om de dood van zijn vader te wreken, voor niets stoppen om Aquaman voor eens en voor altijd neer te halen. Deze keer is Black Manta formidabeler dan ooit tevoren en hanteert hij de kracht van de mythische Black Trident, die een eeuwenoude en kwaadaardige kracht ontketent. Om hem te verslaan, zal Aquaman zich wenden tot zijn gevangengenomen broer Orm, de voormalig koning van Atlantis, om een onwaarschijnlijke alliantie te smeden. Samen moeten ze hun meningsverschillen opzij zetten om hun koninkrijk te beschermen en Aquaman’s familie en de wereld te redden van onomkeerbare vernietiging.”

Andere castleden van de vorige film zijn ook van de partij, zoals Amber Heard, die vorig jaar nog een veelbesproken lasterproces had met haar ex-man Johnny Depp. Hoewel haar rol aanzienlijk is ingekort, wordt is ze wel degelijk van de partij. Nicole Kidman, Temuera Morrison, Willem Dafoe en Dolph Lundgren zullen hun rollen uit de originele film eveneens opnieuw vertolken en Randall Park zal verschijnen als Dr. Stephen Shin, nadat hij al een cameo had gemaakt in de eerste film. Regisseur James Wan regisseert het vervolg. Dit wordt de vierde DC-film die dit jaar wordt uitgebracht, na Shazam! Fury of the Gods, The Flash en Blue Beetle.

Bekijk de Aquaman and the Lost Kingdom trailer bovenaan en check de film medio december in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram