TRAILER: A24 is terug met Nicholas Cage als de man van ieders dromen in ‘Dream Scenario’

A24 trailer Dream Scenario Nicholas Cage

TRAILER: A24 is terug met Nicholas Cage als de man van ieders dromen in ‘Dream Scenario’

A24 is terug met Nicholas Cage als de man van ieders dromen en nachtmerries in de komische film Dream Scenario.

Nicholas Cage is “een opmerkelijke nobody” in A24’s R-rated komische film Dream Scenario. Cage speelt Paul Matthews, een universiteitsprofessor die in ieders dromen – en ook nachtmerries – voorkomt.

Terwijl Dreams van The Cranberries op de achtergrond speelt, volgt de eerste officiële trailer Matthews terwijl hij uiteindelijk bekendheid op viraal niveau bereikt omdat hij op onverklaarbare wijze in ieders dromen en nachtmerries verschijnt. “Paul, ik heb de laatste tijd aan je gedacht”, zegt het personage van Julianne Nicholson, terwijl ze Matthews nadert te midden van een druk theater. “Je duikt steeds op in mijn dromen… Je doet niets. Je bent er gewoon.”

Het is niet alleen Nicholson die het fenomeen ervaart; Naarmate de trailer vordert, herkennen meer personages Matthews’ gezicht uit de nachtmerrie van gisteravond, waardoor hij op mondiaal nieuws en als een begeerd interviewonderwerp terechtkomt. “Wie heeft er eigenlijk over mij gedroomd?” vraagt Matthew voor zijn collegeklas – waar iedereen in de collegezaal zijn hand opsteekt.

Dream Scenario heeft een cast met onder meer Michael Cera, Tim Meadows, Dylan Gelula, Dylan Baker en Kate Berlant. De film moet medio november in de bioscoop debuteren. Sick of Myself schrijver-regisseur Kristoffer Borgli maakt zijn Engelstalige debuut als speerpunt van de productie van Dream Scenario naast Ari Aster, Lars Knudsen, Tyler Campellone, Jacob Jaffke en Cage zelf.

Stream de trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram