TRAILER: Langverwachte spin-off van ‘The Boys’ deze maand bij Prime Video

the boys gen v trailer

TRAILER: Langverwachte spin-off van ‘The Boys’ deze maand bij Prime Video

Nieuwe Gen V trailer, voor langverwachte spin-off van hitserie The Boys, meldt dat we vanaf eind deze maand kunnen streamen bij Prime Video.

Ontmoet de studenten van Godolkin University in Prime Video’s The Boys spin-off-serie Gen V. De serie van Amazon Studios en Sony Pictures Television is van eind september exclusief te zien bij de streamer.

Gen V speelt zich af in de duistere wereld van The Boys en breidt zich uit naar de Godolkin Universiteit waar studenten worden opgeleid tot de nieuwe generatie helden – idealiter met lucratieve sponsorcontracten. Men weet wat er gebeurt als superhelden slecht worden, maar niet alle superhelden beginnen corrupt. Naast de gebruikelijke struggles op de universiteit worden deze jongeren geconfronteerd met explosieve situaties. Terwijl de studenten strijden om populariteit en goede cijfers, is duidelijk dat er veel meer op het spel staat, zodra er superkrachten een rol spelen. Als de groep jongeren ontdekt dat er iets groots en sinisters aan de hand is op school, worden ze op de proef gesteld: worden zij de helden of de schurken van hun verhaal?

De serie is exclusief te zien op Prime Video, in meer dan 240 landen en gebieden over de hele wereld, met drie afleveringen op vrijdag 29 september, gevolgd door wekelijkse afleveringen tot de seizoensfinale op vrijdag 3 november.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram