TRAILER: Martin Scorsese’s ‘Killers of the Flower Moon’ krijgt nu al lovende recensies

KILLERS OF THE FLOWER MOON trailer

TRAILER: Martin Scorsese’s ‘Killers of the Flower Moon’ krijgt nu al lovende recensies

Een nieuwe Killers of the Flower Moon trailer is hier. Martin Scorsese’s film met Leonardi DiCaprio krijgt nu al lovende recensies.

Bekijk hierboven de nieuwe trailer van Killers of the Flower Moon, geregisseerd door Martin Scorsese en met een topcast, bestaande uit o.a. Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons en Lily Gladstone.

Aan het begin van de 20ste eeuw maakte de vondst van olie de indianen van de Osage Nation plotseling een van de rijkste volken ter wereld. Hun rijkdom trok onmiddellijk witte profiteurs aan, die door manipulatie, afpersing en diefstal de Osage zo veel mogelijk geld afhandig maakten en ze daarna vermoordden.

Killers of the Flower Moon is een meeslepende misdaadsaga waarin echte liefde het pad kruist van laaghartig verraad, gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat wordt verteld aan de hand van de onwaarschijnlijke romance tussen Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) en Mollie Kyle (Lily Gladstone).

De film is op het Cannes Filmfestival in première gegaan en heeft lovende recensies ontvangen. The Guardian, The Telegraph, The Independent en Time Out gaven allen 5 sterren.

De nieuwe Killers of the Flower Moon trailer bekijk je bovenaan. De film draait vanaf 19 oktober exclusief in de bioscoop, in samenwerking met Paramount Pictures, en zal daarna wereldwijd beschikbaar zijn op Apple TV+.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram