TRAILER: Adam Driver is Enzo Ferrari in Michael Mann-film ‘Ferrari’

ferrari film trailer michael mann-min

TRAILER: Adam Driver is Enzo Ferrari in Michael Mann-film ‘Ferrari’

Adam Driver is Enzo Ferrari in de nieuwe film van Michael Mann. Bekijk de Ferrari hier en ontdek de film eind dit jaar in de bioscoop.

Regisseur Michael Mann heeft een behoorlijke cast aangewend om Brock Yates’ boek Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races, The Machine voor het grote scherm te verfilmen. In de eerste officiële trailer voor Mann’s Ferrari, die vlak vóór de filmpremière op het filmfestival van Venetië dit weekend verschijnt, levert Adam Driver een overtuigende prestatie als Enzo Ferrari.

De film volgt Ferrari, een voormalig Formule 1-coureur, gedurende de zomer van 1957 terwijl hij zijn moeizame autocarrière in evenwicht brengt met zijn persoonlijke leven. Ferrari dealt met onvoorspelbare familiegebeurtenissen – de dood van zijn zoon Dino, en het mislukte huwelijk met zijn vrouw – terwijl hij ondertussen probeert zaken op orde probeert te stellen binnen de eens zo bloeiende, nu door faillissement geteisterde auto-industrie.

In de eerste trailer van de film, die anderhalve minuut duurt, zien we een boeiende serie beelden van Driver die door het schilderachtige Italië snelt, aangevuld met belangrijke biografische fragmenten die overal doorheen zijn gemixt. Penelope Cruz schittert als Ferrari’s vrouw Laura Ferrari, en Shailene Woodley speelt zijn minnares Lina Lardi. Patrick Dempsey verschijnt als collega-coureur Piero Taruffi, Jack O’Connell als coureur Peter Collins, Sarah Gadon als Linda Christian en Gabriel Leone als coureur Alfonso de Portago.

Ferrari zal later dit jaar in de bioscoop te zien zijn en debuteert op 25 december. Bekijk de actievolle, maar bijna dialoogloze Ferrari trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram